She's stacking money money, everywhere she goes

Det var väl bara en tidsfråga tills videon i mitt förra inlägg skulle försvinna.. Så om det är någon som vet vart jag kan hitta Beyoncés alla musikvideor till Lemonade, plz tell me! De är mitt liv!!
 
Men tur jag har laddat ner alla låtar till datorn och mobilen nu! Tidal kan glömma att jag startar en prenumeration där :p 
 
Men hallå, jag har köpt en ny mobil!!!! I mer än 3 år har jag haft min Samsung S3 och nu var det dags för S6:an att få leva med mig i förhoppningsvis lika många år! Det känns faktiskt jättebra! Jag har varit frustrerad länge på min gamla för att den laddar så segt och stänger av sig när den inte klarar av de nya apparna som t.ex. snapchat... Och ibland kunde jag inte ens svara när någon ringde för att mobilen inte uppfattade vad som hände x) 
 
Jag köpte inte den senaste mobilen inom S-serien, men jag är inte heller en person som vill ha det senaste bara för att vara först/bäst, utan den här mobilen uppfyllde verkligen det jag ville ha i en ny mobil. En snabbare mobil och en bättre kamera, det var allt jag krävde. Men då kunde jag ju tagit typ vilken som helst säger nån? Men jag ville också ha en relativt ny mobil, den här lanserades 2015, för att kunna ha den länge utan att den inte klarar av det nya! 
 
Men hur som helst, är jag supernöjd med den! Den är snabb, snygg, har en bra kamera, och jag har upptäckt grejer som jag inte ens visste fanns med, som t.ex. en sensor på blixten vid kameran, som kan mäta puls osv.. :o Det ni! 
 
Och jag gav 4500:- för den! Ville inte lägga mer på en mobil! Så jag är superlycklig att jag hittade en så pass bra mobil för det priset! :D Jag tar kort på mobilen när jag fått hem mitt skal som jag beställt så ni får se båda samtidigt! :D 
 
 
 
 

He better call Becky with the good hair

Jag vet inte vad ens ska säga.. Bara titta och njut och bli berörd. Hon är fucking queen. 
 
"Can't you see there's no other man above you / What a wicked way to treat the girl that loves you."
"This is your final warning / You know I give you life / If you try this shit again you gon' lose your wife."
"He only want me when I'm not on there / He better call Becky with the good hair."
"Ten times out of nine, I know you're lying / 
But nine times outta ten, I know you're trying. "
"We built sandcastles that washed away
 / I made you cry when I walked away
 / And although I promised that I couldn't stay, baby / 
Every promise don't work out that way."
 
Jag älskar att hon är så personlig, och verkligen sätter ord och video på känslorna. Hur bra gjort som helst.
 

Mix & Go

Godmorgon! 
 
Jag har varit sjuk igen... Så jäkla tråkigt! Jag var sjuk för två veckor sen med feber, snuva och ont i halsen. Då låg jag i sängen och mådde riktigt dåligt. Sen blev det bättre för varje dag som gick och till sist kände jag mig nästan helt pigg igen. Det var bara snuvan och hostan som hängde kvar, men det brukar den göra och sen försvinna helt efter en tid. Men jag borde nog ha vilat längre, för jag satte igång min vardag som vanligt igen, med jobb och dans och gick ute i blåsten. Och det var då snuvan och hostan blev värre och jag fick tillbaka min feber, inte lika mycket, men energin bara sjönk igen. Och vad deppig man blir!! Här har man legat hemma, inte kunnat göra så mycket, och så blir man superglad för att man får tillbaka sin energi och sen bara rasar det igen.. Då blev jag riktigt ledsen på dessa influensa-tider!
 
Men nu börjar det bli bättre igen och jag har träffat min Anton och igår träffade jag gamla klassen och såg på slutproduktionen i Skara! Underbart att komma ut och hitta på saker! Och underbart att träffa dessa fantastiska människor igen!  
 
Men jag hinner dock inte vila upp mig helt denna gången heller.. För jag ska på dansaudition imorgon... (ååh vad nervös jag blev bara av att skriva det). Jag ska till Kävesta folkhögskola och se om det är något för mig, och därmed ska jag göra audition så jag ens har en chans att komma in, och det ska bli skitkul!!! Men jag har inte dansat professionellt på så länge så jag är rädd för att jag inte ska hänga med, och jag är dessutom rädd för att jag ska överanstränga mig och bli dålig igen.. Men vi får hålla tummarna för att det går vägen! Jag får tänka på hur kul det ska bli att få dansa i stället! 
 
Så ikväll tar jag bilen till min farbror som bor i Kumla och övernattar där så jag kan ta bilen till Kävesta imorgon! Annars hade jag behövt åka tåg ifrån Falköping kl 6 imorgon, och det känns inte som det ultimata när man ska vara utvilad och mindre stressad för audition. Så jag ska faktiskt dansträna lite idag och packa! 
 
Ni får ha en bra dag så berättar jag om hur det gick imorgon! Puss
 
Smoothie-morgon med min egna nyinköpta mixer!
Det är en mix-and-go mixer där man bara kan ta av bägaren som man mixar i och dricka direkt!
Bara 199:- på ICA med ica-kort. Jag gör mina kap!
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!