Annie Gustafsson

Redy for summer
 
Första gången jag beställer från Boohoo.com och jag är nöjd! Halva priset på hela köpet och fri frakt över 400:- 
Nu är jag sååå redo för sommaren!! Ge mig värme!! 
 
She's stacking money money, everywhere she goes
Det var väl bara en tidsfråga tills videon i mitt förra inlägg skulle försvinna.. Så om det är någon som vet vart jag kan hitta Beyoncés alla musikvideor till Lemonade, plz tell me! De är mitt liv!!
 
Men tur jag har laddat ner alla låtar till datorn och mobilen nu! Tidal kan glömma att jag startar en prenumeration där :p 
 
Men hallå, jag har köpt en ny mobil!!!! I mer än 3 år har jag haft min Samsung S3 och nu var det dags för S6:an att få leva med mig i förhoppningsvis lika många år! Det känns faktiskt jättebra! Jag har varit frustrerad länge på min gamla för att den laddar så segt och stänger av sig när den inte klarar av de nya apparna som t.ex. snapchat... Och ibland kunde jag inte ens svara när någon ringde för att mobilen inte uppfattade vad som hände x) 
 
Jag köpte inte den senaste mobilen inom S-serien, men jag är inte heller en person som vill ha det senaste bara för att vara först/bäst, utan den här mobilen uppfyllde verkligen det jag ville ha i en ny mobil. En snabbare mobil och en bättre kamera, det var allt jag krävde. Men då kunde jag ju tagit typ vilken som helst säger nån? Men jag ville också ha en relativt ny mobil, den här lanserades 2015, för att kunna ha den länge utan att den inte klarar av det nya! 
 
Men hur som helst, är jag supernöjd med den! Den är snabb, snygg, har en bra kamera, och jag har upptäckt grejer som jag inte ens visste fanns med, som t.ex. en sensor på blixten vid kameran, som kan mäta puls osv.. :o Det ni! 
 
Och jag gav 4500:- för den! Ville inte lägga mer på en mobil! Så jag är superlycklig att jag hittade en så pass bra mobil för det priset! :D Jag tar kort på mobilen när jag fått hem mitt skal som jag beställt så ni får se båda samtidigt! :D 
 
 
 
 
He better call Becky with the good hair
Jag vet inte vad ens ska säga.. Bara titta och njut och bli berörd. Hon är fucking queen. 
 
"Can't you see there's no other man above you / What a wicked way to treat the girl that loves you."
"This is your final warning / You know I give you life / If you try this shit again you gon' lose your wife."
"He only want me when I'm not on there / He better call Becky with the good hair."
"Ten times out of nine, I know you're lying / 
But nine times outta ten, I know you're trying. "
"We built sandcastles that washed away
 / I made you cry when I walked away
 / And although I promised that I couldn't stay, baby / 
Every promise don't work out that way."
 
Jag älskar att hon är så personlig, och verkligen sätter ord och video på känslorna. Hur bra gjort som helst.