Annie Gustafsson

Dancin' is my job
Hej!! Åh vad jag längtar efter att blogga! 
 
Jag har fullt upp med nya jobbet och nya datorn (jag har fått en macbook som jobbdator!!) och annat där emellan, men jag längtar så efter att titta igenom och redigera bilderna på Grekland. Så jag håller på att ladda ner photoshop på nya datorn, i hopp om att denna ska klara av att arbeta snabbare än min vanliga dator.. Min andra sega-mer-än-fem-års-sak gör det tråkigt att redigera när man behöver vänta och vänta och vänta och jag har t.o.m börjat städa rummet i mellan alla laddningar.. Det tar ju en hel dag alltså! 
 
 
Men det går bra på jobbet! Hela gårdagen gick åt att dubbelkolla, stoppa i inbjudningar, slicka igen kuverten och klistra på adresslappar till rätt person och sen skicka iväg inbjudningarna till den nya terminen, 75st! Jag kände mig som ett löpande band! 
 
Så idag var jag lite stressad och hann göra två uppvärmningar på några timmar bara! Så det känns bra, men det dröjer nog lite innan jag får rätt musik som vi ska ha på vår show i vår så jag får nog hitta på lite andra koreografier och övningar så länge! 
 
Nu ska jag ta en promenad till farmor och farfar och låna deras bil imorgon till jobbet (inte hunnit få min egen bil än) så det ska bli skönt att få frisk luft så jag sover gott sen! Ha det bra! 

 
De här lär bli mina standardbilder på bloggen framöver... 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress