Annie Gustafsson

Första dagen på nya jobbet
God kväll! Jag sitter bekvämt i min älskade säng, i mitt älskade rum, och bloggar nu. Men jag är trött, men jag har så mycket nya intryck att jag vet att jag inte kommer kunna somna. Kanske om jag läser en bok innan, då kanske jag kan sova. Men min första dag på det nya jobbet var intensiv, mycket information, mycket nya ansikten, nya lokaler, att köra bil bort och fram, men den kunde varit mycket värre! Alla var hjälpsamma, och de vet att allting kommer med tiden. Och jag känner mig nöjd med jobbet också! Jag har fått se danssalen och fått massa hjälp av den föredetta dansläraren med schema, elever osv, så det här kommer bli jättebra! 
 
Imorgon ska jag dit igen och jag börjar frivilligt klockan nio med att larma av i danshuset och där ska jag börja fixa med mina danslappar medan resten av arbetsgänget är och kollar på sådant jag inte behöver vara med på. Eftersom jag var kvar länge idag behöver jag inte stanna så länge imorgon, utan jag ska ha ett möte med min "mentor" och fråga alla de frågor som kommit upp och sen kan jag dra, på semeter i en vecka igen, hur lyxigt? Då ska jag försöka lämna alla nya intryck hemma i en vecka för att bara kunna slappna av och vara med min fina. Asså WHAT jag åker till Kreta om 1 dag och 6 timmar! WHAT! Tiden går så hiskeligt fort!! Den här dagen gick hiskeligt fort!
 
Så nu ska jag packa min väska och sova! Imorgon kommer nog inget blogginlägg för jag ska först till Vara och jobba och sen hinna vara med familjen och packa det sista i resväskan och sen åka till Anton på kvällen (flyget går vid 06.00 på fre morgon) så nästa blogginlägg kanske kommer i Kreta! Hoppas på bra Wifi!! Så ni får ha det så bra! 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress