Annie Gustafsson

New in: BOMBER
En selfie inne på Veromoda (första dagen med höstkappan för detta halvåret!) 

Idag tvingade jag ut mig själv i blåsten (näst intill storm) med min syster som ville gå till torget. Och det slutade med att jag kom hem med en kalender för i år och med en ny bomberjacka. Eller faktiskt min första tjocka bomberjacka! Jag har bara två tunna "sommarbomberjackor", så nu blev det min första riktiga bomber! En svart med blommigt mönster i från Lindex! Så cute men stylish och cool! Det känns som att alla coola dansare äger en, så nu även jag. Cuz I'm cool.
 
 
 
Min nya kamera har kommit också!! Så sjukt snabbt! Vad tog det? 2 dagar? Good job Komplett.se. Det är en Olympus stylus tough 870 så nu blir det mycket filmande och undervattensbilder i Kreta! Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag! 
 
Och imorgon hörrni, IMORGON, börjar mitt nya jobb!! Så taggad!! Jag ska alltså bli danslärare för er som missat detta, i Vara, för barn och ungdomar! Så imorn är min allra första dag och det blir ingen dans utan planering och pappersarbete osv och jag får förhoppningsvis se danssalen för första gången! Tar med mig min kamera ifall jag får ta bilder. Så jag ska fixa matlåda och sen lägga mig i tid. Puss puss godnatt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress