Annie Gustafsson

Summer ending
Värst vad sommaren tar slut snabbt alltså! Min tidsuppfattning måste ha varit nåt helt annat för jag tänkte att resan och det nya jobbet låg låååångt fram i tiden, i höst, och att jag hade en lååång sommar kvar. Men sommaren är inte längre än så här och jag börjar både nya jobbet och åker till Kreta om en vecka!! WHAT. Jag fick lite smått panik när jag insåg det. Men nu har det lagt sig och jag ska njuta så mycket jag kan av de sista semesterdagarna.
 
Men en grej som gjorde min lilla panik värre var att min nya vattentäta kamera gick sönder.. Den som jag hade tänkt att ha framförallt på resan! Men tur den gick sönder nu så jag hinner skicka in den och beställa en ny, en som jag hellre vill ha. Hoppas allting går som jag tänkt mig!
 
Men en tråkig grej som hänt sen sist är att mitt gamla dagis, en folkkär byggnad i Falköping, har brunnit ner. Antagligen någon som tände på den och när jag cyklade till jobbet vid 06.00 i tisdags var det rökigt i stan och jag tänkte att det måste vara någon stor byggnad som brann. Tyvärr var det Urd som brann och mitt hjärta brast lite när jag läste att det inte gick att rädda. "Vadå ska det bara stå tomt eller bli ett nytt hus där nu?? De måste bygga ett exakt likadant." Hehe.. 
Så jag och mina systrar som också gått på det dagiset cyklade dit vid klockan 15.00 och då såg det ut så här. Bara två skorstenar kvar.. och trappan som man gått upp och ner i som liten bara låg där i högen av svart aska. Fyfan vad hemskt, och fyfan vilka hemska människor det finns. Kan med ingen skam i kroppen säga att jag hoppas ni slutar på samma sätt. I en hög aska. Det finns ingen anledning att låta någon som får tanken att förstöra för andra, leva vidare. I ain't sorry. 
Fast jag är lite kluven i det där ändå, för jag tror att man kan förändra en människa. Men att låta det gå så långt utan att någon reagerar på att man är så weird, då har man inte heller haft bra människor runt sig. Poor you. 
 


 
 Bild på min kamera som haft en strulig lucka till batteri osv och den öppnade sig när jag badade med den vattentäta kameran och vatten läckte in.. Sakta men säkert förstördes den, till sist fungerade inte knapparna. Och den var knappt en månad gammal! Hoppas verkligen jag får någon slags ersättning! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress