Annie Gustafsson

En liten julhälsning:
Bloggen kommer ligga lite lågt nu under julhelgen, så därför vill jag ge er en julhälsning i form av en video, från idag när jag och familjen klädde granen! En av julens höjdpunkter enligt mig.  
 
God jul och hoppas ni får en bra helg allesammans! 
Ikväll har jag och min familj invigt julfirandet hos Stefan och Linda, som vi traditionsenligt gör varje år dagen innan julafton. Julmat, julgodis, uppesittarkväll med bingolotto och julklappar! Lika mysigt som alltid, och ingen vinst på bingon som vanligt. Men vad gör det, det är ju tradition! 
Snart jul!

Oj vad det händer grejer nu innan jul! På jobbet har vi precis haft en vecka med juldanser i flera skolor runt om Vara, och det var jätteskoj! Träffat massor av barn, fått göra något utöver det vanliga (fast det får man nästan jämt på mitt jobb), och fått den ultimata julstämningen! Jullåtarna stannade dock kvar i huvudet i flera dagar efter och jag blev nästan galen, men nu verkar de ha lagt sig och jag kan koncentrera mig på annat igen! 

Som t.ex. julklappar, andra ärenden, städning osv, allt som ska vara fixat till jul. Men hela helgen som var, var jag hos min älskling i Vinninga och bara njöt. Vi såg på Star Wars på bio, festade med kompisar på fredagen, och spelade bowling med släkten på lördagen. Och helgen avslutades med att jag och Anton tog ett storstäd i hans rum och jag stod ute på den kalla balkongen i morgonrock och piskade matta.. Sen när jag kom hem orkade jag inte städa mitt eget rum.. Men sen är det lite roligare att städa andras rum också! ;)