Annie Gustafsson

I'm alive!
Jag har inte försvunnit från jorden, även om min blogg stått kvar här utan några nya inlägg nu på snart två veckor. Men ni är kvar än, och det betyder jättemycket!
 
Anledningen till att den flitiga Annie inte har skapat några livstecken på bloggen är att hon ibland inte mår så bra, att hon ibland har så mycket att göra att hon inte hinner, och att hon prioriterar sitt jobb, sin sömn och sina nära och kära. Ganska enkelt, så det brukar vara. Och ärligt talat har jag inte heller haft någon lust. Till en början var det lite jobbigt med tanken att "oj nu måste jag snart göra ett inlägg" men nu i slutet glömde jag till och med av att jag hade en blogg. Så det kan bli! Men jag ställer inga krav på mig när det gäller det här, det här är en rolig grej där jag kan vara kreativ och dela mina tankar. Och jag har helt enkelt inte varit så kreativ eller velat dela mina tankar, jag har inte vetat hur och jag har ingen inspiration.
Mitt liv har faktiskt känts lite inspirationslöst det sista, lite grått, och jag har vaknat tidigt med hängiga ögon för att jag måste, åkt och jobbat för att jag måste, koreograferat för att jag måste. Jag gillar inte alla dessa måsten.. Jag vill vara fri och göra vad fan jag känner för. Eller inte riktigt, men jag vill göra saker min egen skull. Känner ni igen er? Vad gör ni för att hitta inspiration igen? 
 
Men under dessa två veckor har inte alla dagar varit gråa, verkligen inte. Jag har haft det kul på jobbet med kollegorna, haft fantastiska lektioner med barnen och ungdomarna, och jag fick göra mig extra fin när jag skulle på fest. Det kändes bra i hjärtat, att jag fick göra mig fin för någon annan och för mig själv, min sminkning blev precis som jag ville ha den och hittade perfekta kläder! Synd att jag inte tog någon selfie då, konstigt.. det brukar jag göra när jag känner mig on-fleek.. Men jag var så ivrig på att gå till min finaste bästaste vän Matilda som fyllde 20 dagen efter! På festen lärde jag känna några av hennes goa kompisar och Maja och Emelie kom sen också och tillsammans fick vi jätteroliga upplevelser i Skövde! Dagen efter träffade jag min efterlängtade pojkvän och vi använde min nya "Sushi bazooka" och tillverkade egen sushi för första gången och vi blev så stolta över oss när det blev bättre än vad vi trodde! Jag beställde också nya kläder från två olika webbshoppar på Black Friday och vem blir inte glad av nya kläder som dimper ner i brevlådan?? Så det finns ingenting att klaga över!
 
Eller gör det? ... 
 
Hur kan man ena stunden känna sig lika lycklig och harmonisk som jag gjort hela mitt liv, men i nästa stund känna sig stressad, deppig och inspirationslös? Hur går det ihop? Jag återkommer när jag hittar något svar. 
Gjorde mig fin för att träffa bae och åka upp till donken, haha man måste vara flawless där med vet ni ;) 
 

Nu kommer lite textrader från låtar som jag just nu känner att jag heelar mig själv med. Musiken är min bästa medicin.
Igår känns inte som idag, längtar efter det jag var. Tysta munnar, tomma ord, har mer att säga än du tror. För jag kan inte vara nån annan än jag. Du har förändrats, men jag stannar kvar. Försöker dölja mina känslor med en basgång, möter andras läppar fast på avstånd. Jag dansar genom natten på ett glasgolv, om allting spricker blir du....?
Glad då - Södra station
I needed a little space, honest, thought that you'd stay waiting. And now I know that I spoke too soon seeing how fast you made moves. All on my own I miss you, can't handle that truth, I want you so bad It should've been me all along, It should've been me every time I closed my eyes."
Oh, should a never take me for granted 'cause it should've been me all along. Now me know you feel like you haunted, me a drive you crazy like a Vitara van. Gyal, you know you shouldn't leave all along pretend like you're happy, you'll a grieve all along.
Should've been me - Naughty Boy, Kyla, Popcan
I wish that you were me so you could feel this feeling. I never broke one promise. Now you got me yelling, that's because I'm jealous. Sometimes I want to walk in your shoes and do the type of things that I never ever do. So I take one look in the mirror and I say to myself, "Baby girl, you can't survive like this. Take it one step further, freakum dress out my closet, I look damn good I ain't lost it. Boy you been hanging out the night tonight and I'm staying out 'til tomorrow. Dancing on them tables ain't got no cares, no sorrows.
Jealous - Beyoncé
 
They say true love's the greatest weapon to win the war caused by pain. But every diamond has imperfections. My love's too pure to watch it chip away. Boy nothing real can be threatened, true love breathes salvation back into me. With every tear came redemption and my torturer became my remedy.
All night - Beyonce
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress