Annie Gustafsson

This is me going crazy
I  onsdags bestämde jag mig, jag skulle klippa mitt hår kortare! 
 
Och vad nöjd jag är!! Skulle gjort detta tidigare! 
 
INNANEFTER
 
Att ha kort hår är så skönt!! Så om ni funderar på det, bara gör det!! 
I alla fall jag, kände mig så flawless efter att jag hade klippt det, jag ville visa upp det för alla! 
Men jag klippte inte så kort som jag hade tänkt mig, för att jag var rädd att klippa för mycket på en gång. Men jag känner redan efter tre dagar att jag vill klippa mer, för att jag vet att det skulle bli snyggare då! Nu ser det bara ut som ett kort hår som har växt till sig och är dags för att klippa igen! Så när jag har tid och känner inspirationen igen, så blir det ytterligare några cm kortare. Men jag får ha i åtanke att håret kommer bli lite kortare den dagen jag duschat för att det lockar upp sig! 
 
In the woods
 
God morgon! 
 
Redan måndag.. Vart tog helgen vägen?? Men jag har i alla fall sovmorgon idag! 
Min lördagskväll och söndag spenderades i alla fall hemma hos min Anton! Mellokväll i lördags och rätt bidrag gick vidare, men desto svårare att tippa resten till andra chansen! Vi åt helt okej thaimat och jag skippade godiset till tv:en, och dippade morötter och gurka i stället! Faktiskt lika gott! Skulle bara haft lite chips till ;) 
 
Igår gick vi ut på en långpromenad i skogen! Mycket skönt, hoppas jag fick en något mer mörkare ton på mitt spöklika ansikte! Och sen såg vi på filmen "Ex Machina" som jag verkligen kan rekommendera! 
 
Nu ska jag göra en ordentlig frukost till mig själv! Pannkakor låter som en smaskig idé! Ha en bra dag!
 
 
 
 
Ex Machina