This is me going crazy

I  onsdags bestämde jag mig, jag skulle klippa mitt hår kortare! 
 
Och vad nöjd jag är!! Skulle gjort detta tidigare! 
 
INNANEFTER
 
Att ha kort hår är så skönt!! Så om ni funderar på det, bara gör det!! 
I alla fall jag, kände mig så flawless efter att jag hade klippt det, jag ville visa upp det för alla! 
Men jag klippte inte så kort som jag hade tänkt mig, för att jag var rädd att klippa för mycket på en gång. Men jag känner redan efter tre dagar att jag vill klippa mer, för att jag vet att det skulle bli snyggare då! Nu ser det bara ut som ett kort hår som har växt till sig och är dags för att klippa igen! Så när jag har tid och känner inspirationen igen, så blir det ytterligare några cm kortare. Men jag får ha i åtanke att håret kommer bli lite kortare den dagen jag duschat för att det lockar upp sig! 
 

In the woods

 
God morgon! 
 
Redan måndag.. Vart tog helgen vägen?? Men jag har i alla fall sovmorgon idag! 
Min lördagskväll och söndag spenderades i alla fall hemma hos min Anton! Mellokväll i lördags och rätt bidrag gick vidare, men desto svårare att tippa resten till andra chansen! Vi åt helt okej thaimat och jag skippade godiset till tv:en, och dippade morötter och gurka i stället! Faktiskt lika gott! Skulle bara haft lite chips till ;) 
 
Igår gick vi ut på en långpromenad i skogen! Mycket skönt, hoppas jag fick en något mer mörkare ton på mitt spöklika ansikte! Och sen såg vi på filmen "Ex Machina" som jag verkligen kan rekommendera! 
 
Nu ska jag göra en ordentlig frukost till mig själv! Pannkakor låter som en smaskig idé! Ha en bra dag!
 
 
 
 
Ex Machina
 

Lördag

 
 
God morgon allesammans! Har ni sovit gott? 
 
Idag är det en grådassig dag ute även om snön fortfarande ligger kvar. Men den gråa himlen tar över och jag tycker vi har för många gråa dagar som denna på året, jag längtar efter sommaren!
 
Jag har precis ätit en frukost, om man ens kan kalla det för det.. Det är bland det jobbigaste jag vet, när man vaknar på morgonen utsvulten och så finns det varken bröd eller någon god yoghurt, och man får nöja sig med en liten brödkant av limpan och ta mjölk och torra cornflakes.. Jag menar inte att vara otacksam för att jag faktiskt har det så bra som jag har det, men frukost är en principsak för mig, det är den måltiden jag startar dagen med, därifrån jag får min första energi, och om den inte är bra, då blir jag lite seg och hängig. Men jag får se till att laga nån bra lunch i stället! 
 
Kl ett ska jag på Dancehall-klassen som jag bestämt mig för att gå kvar i! Så det har jag sett fram emot i flera dagar nu, att bara dansa och släppa loss!
 
Och direkt efter dansen ska jag cykla hem, fort som fasen, och ta en kroppsdusch och cykla ner till stationen och ta ett tåg till min efterlängtade Anton! Ikväll blir det mellomys med allt vad det innerbär! 
 
Så puss och kram och ha det så bra! 
 
En eftermiddag i pulkabacken med gurlsen! 

Britney is slayin'

 
 
Jag kommer aldrig sluta älska denna människan. Hon är min one and only idol! Nu har dem gjort om showen för i år och jag bara älskar att se att hon tycker det är roligt och njuter av att vara där uppe. Hon är så jäkla rolig här!! Kan se den om och om igen!  
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!