Annie Gustafsson

Sneekpeek from the dancestudio
 
Hello godingar! 
 
Jag var bara tvungen att dela med mig av min dag! Jag önskar jag att filmade mer vloggar till youtube eller tog bättre bilder till bloggen, men ibland är man bara så "in the moment" att man inte tänker på det. Så det fick räcka med screenshots från videon jag filmade! (Jag lägger alltså inte upp videon, för då är det inte längre någon "sneek-peek") 
 
Men en grej som jag inte berättat för er än, är att jag och två andra tjejer ska dansa i ett köpcentrum i Trollhättan på lördag!! Wihooo! Jag har saknat dansen så mycket! Och att dessutom få uppträda för en massa människor! Och att dessutom få dansa och skaka rumpan till ett Beyoncé medley! Jag är så taggad! 
 
Så vi har fått en video från vår vän Olivia som gjort dansen (och ska vara med och dansa) och idag var första och enda gången vi träffades för att öva ihop innan lördag. Och jag kan säga att det kommer bli grymt!! 
 
Så jag tog bussen till Tidaholm för att möta upp dem där, och vi tränade i ca 2h och that's it, så nu ska jag öva nästan var enda ledig stund mellan jobbet, fram till lördag! 
 
Då ska jag be min snälla pojkvän att hålla i filmkameran så jag har något att dela med mig av till er! Puss o kram! 
New workout tights + beach 2016
 
Har ni sett?? Jag tycker nästan att träningskläder är lika kul att shoppa som vanliga kläder alltså! Och så mycket tid spenderar jag faktiskt inte på gymmet så jag behöver köpa nya träningskläder.. Men motivationen till att gå dit stärks faktiskt när man känner sig flawless på gymmet!
 
Jag satt nyss och kollade in Kenzas blogg och hennes bikinibilder utomlands och blev riktigt resesugen! Jag och Anton satt faktiskt idag och började kolla efter sommarens utlandsresa! Men nu till saken.. Jag vet att det är dåligt att jämföra sig med andra och sänka sig själv, men jag kan inte låta bli.. Kenzas bikinikropp är verkligen vacker! Liksom jag tycker om mina kurvor också, jag tycker att jag är vacker med, men hon är så lång och ståtlig och har långa vackra ben och är så fit och har väldigt lite fett som dallrar! Och det ser så smidigt och bekvämt ut! Men jag är 160 cm lång och så kommer det alltid att vara, så jag får visa bästa vinkeln av mina ben och vara stolt över dem ändå såklart! 
 
Jag är inte överviktig och har ingen dålig hälsa, och därför har jag inte känt att jag har något riktigt mål på gymmet, förutom att jag tycker att det är skönt att träna! Men nu har jag nog kommit på mitt goal, mitt lilla "beach 2016"! Att jag ska: springa bort lite daller (utan att gå ner i vikt) och få bättre kondition, och att träna så kroppen blir mer fit och toned (kom inte på vad man kallar det på svenska). Låter inte det som ett vettigt mål? 
Ett oväntat paket
 
Igår kom ett väldigt oväntat paket hem till oss. Ett ganska stort silverglittrigt, fint inslaget paket! Så det kunde inte vara från Ebay... Men vart skulle det annars komma ifrån? 
 
Jag, min mamma och min syster tittade förväntansfullt när jag öppnade det och jag fattade först ingenting.. I låg det en mini laptop i papper och där i fanns en printad bild på min blogg! Och ett tangentbord gjort av choklad!! Hur imponerande?! 
 
Så läste jag pappret som kom med och då trillade poletten på plats, det var ifrån mySafety, och jag hade bara fyllt i deras blankett online lite på "skoj", och de valde ut mig och nio andra stycken bloggar att få testa deras skydd mot näthat, DigitalSkydd, i ett år! 
Jag har inga problem med näthat, tror inte att jag har fått mer än 10 elaka kommentarer här sen jag började blogga. Men jag vet att folk har problem med detta och jag testar jättegärna detta skydd för att kunna rekommendera det till andra!
Dock tycker jag egentligen att det är nättrollen som ska bli "straffade" och behöva betala pengar, inte vi som bloggar m.m. på något skydd, för att vi gör det vi tycker om. Men är detta ett sätt att göra det lättare att ta fast näthatare så är jag på!