Annie Gustafsson

BEYONCÉ KONSERTEN
Var ska jag börja?! Jag har varit i samma lokal som fucking BEYONCÉ!!!! And she SLAYED!! 
 
Jag och min älskling åkte runt kl 9 på tisdag morgon med tåget till Hallsberg där vi stannade och väntade i en timma på nästa tåg och passade på att köpa nåt att äta och fånga pokémons. Nästa tåg tog oss till Södertälje där vi blev upphämtade av Antons faster och hennes man.
 
 
Vi åkte hem till dem och satt och pratade på altanen och åt grillad korv med allt vad det innerbär och sen vilade vi i någon timma innan jag blev stressad och började byta om till mina Beyoncé-kläder. Såklart man måste vara uppklädd när man har äran att få se The Queen. Och jag hade den mest passande outiften, nämligen Beyoncés egendesignade klänning för kollektionen på H&M som jag köpt på Tradera. Såklart jag skulle ha den! Och så fixade jag några coola flätor på ena sidan av huvudet och lät mina lockar vara, och jag kände mig flawless.  
  
 
 
När vi ska åka med bilen till Stockholm börjar det ösregna, det värsta regnet vi sett på länge, och vi får springa under ett paraply och sedan parera mellan skurarna på vägen. Men vi kommer fram till Friends Arena och jag har en poncho på mig som jag kan täcka håret med och efter många om och men är vi inne i arenan. Vi köper var sin korv och upptäcker att vi har superbra sittplatser mitt emot scenen! Jag fick tag i de billigaste sittplatserna på läktare 3 och trodde att vi inte skulle se mycket, och visst det var ju långt ifrån, men jag hade aldrig velat betala mer för att sitta på en av långsidorna! De hade ju högtalare i vägen och det var så coolt att se allting framifrån, det var showen designad för! Så vi blev positivt överraskade och äntligen drog hon igång efter 3 timmars väntan (vi borde inte gått in så tidigt..) och hon började med sin "OKEY ladies now let's get in formation" kl 21 och höll på i 2 timmar! Jag är så nöjd över att hon höll på så länge! Jag är nöjd med låtvalen, den enormt coola showen, att det fanns en stor skärm att titta på, att sitta bredvid min älskling och med allt! Bästa konserten jag varit på! Vill såå se det igen!!