Annie Gustafsson

24 dagar kvar: Vår resa till Kreta
Min sommarhöjdpunkt 2016. 
Detta är jag så värd efter ett år med jobb och slit! 
 
Jag och min pojkvän ska åka utomlands själva för andra året i rad och det kommer bli grymt!
Vi är båda ganska vana vid att ha föräldrarna nära till hands och att de är reseledare, så vi är alltid lite spända på om vi kommer klara oss själva med hjälp av varandras intelligens och resevana. Vi klarade det förra året så varför skulle vi inte klara det nu? Vem kan ens krångla till det när man har transferbuss, bokat flyg och hotell, all inclusive osv..? 
 
Här har ni i alla fall lite bilder från hotellet (solresors bilder allihopa):
 


Visst ser det fräsht och lyxigt ut? 
Visst, man vet ju att hotellen tar bilder från de bästa vinklarna, redigerar ljuset, tar bilder från de finaste rummen osv, men det ser ändå väldigt fräsht ut! Det står att det är nyrenoverat 2015! Hoppas att maten är lika bra! 
 
Lite fakta för de som vill fördjupa sig i detta blogginlägg: 
Resmål: Grekland, Kreta, Chaniakusten
Hotell: Porto Platanias Village Lägenheter 
Avstånd till strand: 300m
Avstånd centrum: 200m Platanias, 12 km Chania
Internet: Gratis överallt
Läget: Lugnt, i gröna, lummiga omgivningar men samtidigt centralt och strandnära i Platanias där du har ett stort utbud av restauranger, shopping och barer inom promenadavstånd
Och bland det bästa, det är 2 hotell i ett: "Du kan som gäst här också nyttja faciliteterna på grannhotellet Porto Platanias Beach Resort & Spa som nås på andra sidan av huvudvägen. Här finns flera poolområden, restauranger, barer, gym och en högklassig spa-avdelning (mot avgift) med bastu, inomhuspool, jacuzzi, turkiskt bad, m.m." Hur fett?? Gym var viktigt för mig! Får se hur många dagar jag orkar gå dit ;)
 
Men nu har ni lite info! Visst verkar stället mysigt?! Längtar jävel för att se hur bra det är! 
Om det är någon som har varit någonstans nära och har lite inside-information om stället får ni supergärna ge mig dessa i kommentarerna! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress