Annie Gustafsson

Prat om nytt jobb och ledighet
Godmorgon på er! Sovit gott? 
 
Det har jag i alla fall, för min efterlängtade underbara Anton var hos mig.♥
Eller jag fick inte riktigt vakna av mig själv för Anton skulle upp till jobbet, men det gjorde inget! Jag var bara så glad för att han var här, vi har inte träffats på nästan två veckor pga jobb och det har varit rätt segt! ... Så vi fick planera in en kort tid att ses efter att jag hade slutat jobbet kl 15 igår, tills idag då han började kl 9. Och det var verkligen värt mycket! 
 
Vi kommer inte kunna ses på nästan en vecka igen, och det är inte så att vi jobbar varje dag utan våra scheman är verkligen så skrattretande motsatta (kom inte på ett bättre ord..). Alltså, t.ex. denna vecka är jag ledig på onsdag och fredag, och det är just på onsdag och fredag som han jobbar. Liksom vad är det för tillfällighet? Man vill skylla på att någon vill att vi inte ska kunna ses i sommar! haha.. 
 
Därför längtar jag så innerligt till vår vecka i Kreta! Nu är det mindre än en månad kvar! Vem kunde tro att tiden kunde gå så snabbt? 
 
Men IDAG är min första lediga dag på länge och jag ska göra en del ärenden och sen träna i eftermiddag! Och bara njuta av ledigheten! 
Jag jobbar mer än vanligt nu i sommar och det visste jag inte att jag skulle göra när jag bestämde mig för att bara ta tre veckor semester.. Utan jag trodde att jag skulle jobba kanske max 4 dagar i veckan som jag gjorde innan och därför tog jag ledigt de veckor jag verkligen behövde vara ledig (beyoncé konsert och Kreta), för att få så mycket cash som möjligt. Men nu jobbar jag minst 5 dagar i veckan och kan inte ta ledigt alls, eller vara sjuk om jag skulle råka bli det.. Så jag är så glad över att det är dåligt väder nu så jag inte missar sommaren! Så jag har denna veckan kvar och nästa, sen har jag en veckas semester och Beyoncé konserten! Och sen jobbar jag en till och sen har jag två veckor till och då åker vi till Kreta på fredag till fredag! 
 
SEN hörrni ska ni få höra på något roligt!! Jag kommer inte jobba kvar på ICA till hösten, utan jag ska jobba som danslärare på heltid! JA ni hörde rätt! Jag ska skaffa en egen bil, pendla till Vara på veckorna och få träffa barn och ungdomar och få äran att visa dem hur underbart dans är! Det kommer bli magiskt! Är så stolt över mig själv att jag fått förtroendet av människor som jag bara träffat en gång, som inte ens sett mig dansa, att jag ska sköta hela dansdelen i en kulturskola. De kommer inte bli besvikna! 
 
Så ni kanske förstår att jag är lite stressad över att jag inte har så mycket ledig tid att hinna förbereda danser osv, men jag tar det som det kommer och det kommer säkert lösa sig! Jag är bara så lycklig som har möjlighet att ta denna chansen, och att chansen kom! Jag som trodde jag skulle sitta och vänta på svar om framtiden i evigheter men nu vet jag vad jag gör i minst ett halvår framöver! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress