Annie Gustafsson

Min midsommar 2016
Hej! Hade ni en bra midsommar?? :D 
 
Vilket väder vi hade! Det stod att det skulle regna och åska och vi hade förberett oss på det värsta, men det var solsken och hur varmt som helst kvällen lång! Och samma väder även igår!
 
Min midsommar spenderades hemma med vänner och pojkvän! Och vi hade jätteroligt! Vi körde olika typer av lekar, åt midsommarmat, blandade drinkar och dansade in på natten! Och det var skönt att vara hemma! Bara kunna gå upp och sova, hämta käk i kylskåpet och veta vart allting var, och känna sig hemma! Det var lite körigt med några få som spydde, och några som spillde (jag var värst där), men jag trodde det skulle vara värre! 
 

Här spiller jag...

 
Här är tårtan som min pojkvän kom och slängde i soporna. Jag började gråta för det.. 
 
 
Alla fina tjejor!
 
Ledig onsdag
Idag har det varit en bra dag! 

Jag var på frisörsalongen Studio Cut kl 9 och jag har inte varit hos en frisör på åratal så det var lite nervöst innan, men hur skönt som helst att sitta där och ha någon som fixar ens hår!! Och jag är dessutom jättenöjd! Jag bad henne klippa lite, för att efter jag klippte kort hår på mig själv har det varit svårt att se och toppa mig själv i bak, så där har jag tyckt det vart ojämnt och sen berömde de faktiskt mig på resten av håret med både klippningen o mina slingor jag gjort! Så jag kände mig lite stolt där i stolen, men jag hade nog inte kunnat få det så jämnt på färgen hemma som hon gjorde idag! Eller så handlar det om att jag aldrig blir riktigt nöjd med det jag själv gör.. Men jag tackar i alla fall Amanda på Studio Cut för en jättetrevlig stund och lyckat resultat! 

Sen åkte jag o hämtade min nya kamera som jag beställt! Jag har köpt en ny vattentät digitalkamera för alla äventyr i sommar och framöver! Digitalkameran fungerar verkligen inte att ta med sig över allt och min förra vattentäta digitalkamera har några år på nacken och är inte lika bra helt enkelt. Jag tycker det är jättekul att ta bra bilder och kunna blogga och filma "proffsigt" så nu skaffade jag mig en kamera med wifi! Hur smidigt som helst!ÄNTLIGEN!!!
 
 
 
SOM JAG HAR LÄNGTAT!!!! OMG ÄNTLIGEN BÖRJAR HON SLÄPPA SINA MUSIKVIDEOS PÅ YOUTUBE! Och en av de bästa först!!!! SE OCH NJUT tänkte jag skriva men jag skriver hellre SE OCH LÄR!