Min påskhelg

Vad helgen har gått fort!! Och jag har ändå varit ledig fredag och lördag, men ikväll ska jag jobba. 
I fredags mötte jag upp min pojkvän Anton och hans kompis David i Falköping och vi gick direkt och köpte pizza i regnet och gick hem till mig och käkade. När vi var mätta och belåtna gick vi hem till min kompis Matilda och hade förferre med goa gänget! Och Judith var hemma från Tyskland också, så hela tjejgänget var samlat! En underbar kväll med musik, twerk, skratt och lite galenskaper! Efter några timmar gick hela gänget till det nya utestället i Falköping, Nivå, och dansade loss! Anders Bagge var där, det var bra musik, mycket dansyta och även lite konstiga människor, en standard utekväll! ;) 
 
 
 
Men det kunde varit mer människor, och kanske mysigare inredning, men de har precis öppnat stället så i sommar kanske jag gillar det mer! Och allt folk gick nog på lördagen i stället.. Men musiken var bra och det är mitt prio! Man ska kunna dansa loss! 
 
På lördagen var varken jag eller Anton bakfull, asskönt!! Så vi följde med familjen till min moster på påskmat och vi hade det jättetrevligt! På kvällen fixade pappa jättegod mat och vi hade en riktig myskväll med täcken och kuddar i soffan till filmen "The Danish Girl". Den var sådär, lite väl utdragen, men jättefin miljö och bra skådespeleri, och bra budskap såklart! 
 
 
 
Nu har jag lämnat Anton vid bussen och jag ska snart äta och få på mig jobbarkläderna och köra kvällspasset i kassan! Vi får se hur mycket folk det kommer ikväll!
 
Hoppas ni har haft en kul och mysig påskhelg! <3
 
 
 
 

weeknd

 Jag och min älskade boyfriend träffades i Skövde i lördags, efter dancehall-workshopen med grymma Rori på Artdance. (Jätteskoj btw!!) 
Vi åt jättegod mat på Pitcher's och sen gick vi i affärer, men hade inte koll på när det stängde så vi blev påminda när vi stod i provhytten på H&M och goofade runt, att de faktiskt stängde nu. Så vi fick ändra våra planer lite och åka hemåt! 
 
På kvällen myste vi och satt och spelade kort och drack juice-drinkar! Älskar verkligen såna spontankvällar som blir så bra! 
Idag har vi haft en chilldag med solsken! Vi har kollat på lite serier och sen har jag förhört Anton när han pluggat och ah, en mysig söndag! 
Nu ligger jag i min egen säng och kollar på serien "30 grader i februari", som jag tycker om så mycket!! Och "taggar" måndag och jobb! Hoppas ni får en bra vecka! Natti natti! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!