Annie Gustafsson

Min påskhelg
Vad helgen har gått fort!! Och jag har ändå varit ledig fredag och lördag, men ikväll ska jag jobba. 
I fredags mötte jag upp min pojkvän Anton och hans kompis David i Falköping och vi gick direkt och köpte pizza i regnet och gick hem till mig och käkade. När vi var mätta och belåtna gick vi hem till min kompis Matilda och hade förferre med goa gänget! Och Judith var hemma från Tyskland också, så hela tjejgänget var samlat! En underbar kväll med musik, twerk, skratt och lite galenskaper! Efter några timmar gick hela gänget till det nya utestället i Falköping, Nivå, och dansade loss! Anders Bagge var där, det var bra musik, mycket dansyta och även lite konstiga människor, en standard utekväll! ;) 
 
 
 
Men det kunde varit mer människor, och kanske mysigare inredning, men de har precis öppnat stället så i sommar kanske jag gillar det mer! Och allt folk gick nog på lördagen i stället.. Men musiken var bra och det är mitt prio! Man ska kunna dansa loss! 
 
På lördagen var varken jag eller Anton bakfull, asskönt!! Så vi följde med familjen till min moster på påskmat och vi hade det jättetrevligt! På kvällen fixade pappa jättegod mat och vi hade en riktig myskväll med täcken och kuddar i soffan till filmen "The Danish Girl". Den var sådär, lite väl utdragen, men jättefin miljö och bra skådespeleri, och bra budskap såklart! 
 
 
 
Nu har jag lämnat Anton vid bussen och jag ska snart äta och få på mig jobbarkläderna och köra kvällspasset i kassan! Vi får se hur mycket folk det kommer ikväll!
 
Hoppas ni har haft en kul och mysig påskhelg! <3