Annie Gustafsson

Sommaren är hääär, igen..
Godkväll på er! Ligger barbent i min säng och NJUTER av kvällsvärmen som ligger kvar i luften. Ni vet när det är för varmt för att ens sova med täcke, men det inte går att sova utan täcke, idag känns det så, det får mig att tänka på varma sommardagar, som faktiskt händer nu, och jag är så lycklig! 

Värmen är tillbaka och min smått bruna färg på kroppen lika så! Idag hade jag turen med mig och slutade jobbet klockan ett, så jag köpte en sallad, cyklade hem och åt och hoppade i bikini direkt. Här skulle inga sol-timmar spillas minsann. Sen ligger man där och "mår dåligt" över att man faktiskt vill klaga på hur jobbigt det är att ligga där under solen... Att man snart kommer svimma, att man vill lägga sig i skuggan, att man inte vet om det är ett kryp som kryper på dig eller svett som rinner.. Men man kämpar på, för brännan är ju viktigast? x) 

Men efter några timmar bokade jag pass på gymmet, det var utomhus förra gången och helt underbart, så då skulle jag ju träna och få färg! Men när jag kommer dit så är passet inomhus.. Kan ni tänka er hur äckligt det var när svettdropparna från pannan landade i resten av ansiktet? Haha asså det var nog det jobbigaste passet jag gjort i år! Visst kändes det skönt, men med halvkass ventilation, ljummet vatten i vattenflaskan och slut på ork hade jag hellre tränat utomhus med svalkande vind 100 gånger om. Men jag är glad att jag klarade det! Bra kämpat både till mig själv och min kropp! 

Nu ska jag ta mig en förtjänt sömn och sovmorgon! Godnatt ha en fin dag imorgon! <3 Hänt på sista tiden
Tjooo! Vad händeeer? Äntligen fredag!! Och ledig helg för min del!!!

Jag hoppas ni haft en trevlig vecka och får en lika trevlig helg, och med det sagt vill jag visa er lite vad jag har haft för mig de närmsta dagarna:

En sväng på Coop i Skara med babe, som nästan fastnade i kundkorgen...

Det var uppvisning med Art Dance och jag dansade Dancehall och hjälpte di små ballerinorna! Genrep på fredagen och sen en heldag på lördagen. Underbart kul att få vara på scen och med allt runt omkring!

Jag blekte håret hemma (lite slingor här och var) och blev faktiskt nöjd! 
Dagen efter då jag hade sovit med inbakade flätor! Vilka lockar! 

Bättre föda för hälsan och håret
 
Hej på er! Idag tänkte jag berätta om min lilla "kostomställning". Det är nämligen så att jag länge har brytt mig om mitt hår och hur det mår. Jag har testat balsammetoden, köpt olika oljor, sover alltid med flätor, har aldrig några snoddar med clips, fönar det aldrig och använder heller aldrig några värmeprodukter. Men fortfarande kan jag känna att mitt hår är torrt, trots att det inte är slitet. Visst man har olika hårkvalité och mitt hår är grövre och lockigt (en hårkvalié som är känd för att vara torrare) men jag tycker att jag försöker ge mitt hår så mycket kärlek som möjligt, men tydligen är det inte tillräckligt...
 
Så jag har googlat och kollat på Youtube och har kommit fram till att ett starkare hår kommer inifrån,  alltså från det du äter, och såklart beror det på hur du sköter det. Men några saker jag snappade upp att äta mer av är: avokado, bär, banan, spenat, mandel, dadlar, turkisk yoghurt, ägg (mest gulan) m.m. Ganska lättfixade och goda grejer! Så jag försöker ta in många av sakerna mer och mer i min dagliga kost! 
 
En härlig morgon såg det ut så här:
 

Jag åt alltså inte min katt. Han var bara sugen på min frukost han också!


Blåbär i den naturella filen med musli!

Ägg är väldigt sällan jag orkar koka till frukost, men det är inte så jobbigt som det verkar! Har jag sovmorgon passar jag på! 
 
Macka/knäckebröd med avokado är så gott btw!  Har ni några fler tips om kosten för håret så tell me!!