Annie Gustafsson

Sushiyaki in Skövde City
Hej på er! Hoppas ni har en fin helg! ♥
 
Igår, fredag den 18onde, vaknade jag upp bredvid min Anton.
Dagen innan, överraskade han mig genom att ta sig till Vara och kika in på mitt jobb för första gången! Han är nu den enda av mina nära som vet hur det ser ut där. Och han blev impad över hur ambitiös och seriös jag är i mitt arbete!
Men jag tycker det är viktigt att jag lär ut dans på ett bra sätt och jag vill gärna att barnen ska tycka att det är roligt, så jag hittar gärna på nya övningar och utvecklar de ständigt. Jag vill att dem ska lära sig så mycket som möjligt den tid jag är där. Men just nu är jag anställd fram tills sommaren, så hur mycket som helst hinner jag tyvärr inte lära ut! 
 
Igår tog vi tåget till Skövde för att testa det nyöppnade sushistället Sushiyaki. Vi har inte ätit så mycket sushi innan men vi gillade det! Jag tycker det är jättegott! Vi beställde en vegetarisk sushi (jag är inte så förtjust i lax eller räkor som det är, och vi har börjat testa vego på de flesta restauranger när vi är ute för att lära oss om det), men tyvärr kostade den lika mycket som den med animaliskt kött på (som är dyra ingredienser), så det var det enda negativa, för då kanske den som vill prova på vego väljer att inte göra det för priset.. Men jag kan också ha fel, det kanske är så att vissa vego ingredienser ligger på samma pris, så jag vågar inte säga för mycket! Gott var det i alla fall, maten var klar på nolltid och det var ett mysigt ställe! Rekommenderas!  
Jag tycker det är så ROLIGT med H&Ms (och andra butikers) julkläder alltså!! Blev impad av en tröja med paljetter på där det stod "Sleep allday (eller allnight)" och när man strök handen så att paljetterna vände sig stod det "Sleigh allday" haha så söt! 


Dancehall workshop med Twisted Feet
 
I tisdags efter jobbet var det dans-workshop i Vara med Twisted Feet! Wow! Jag fick möjligheten att gå på dancehall med Sahar från LACES och det var grymt! Dels för att det var längesen jag gick på en dansklass, och dels för att det var så utmanande, det var en svår koreografi och jag har verkligen insett att det är då det är som roligast! Det ska jag ta med mig när jag undervisar själv! Det får inte vara för svårt för då blir det inte kul heller, men att göra sånt som man redan kan, det är det mest tråkiga! 
 
Klockan 19 började föreställningen Twisted feet & friends och den var grym den med! Jättebra dans, mycket uttryck och budskap och den fick mig att tänkta ett steg längre. En dans som gjorde avtryck var när en kille dansade som tiggare på gatan. Han fick med så mycket äkta känslor och tankar! Tack så mycket för det! 
 
Här är en video ifrån Sahar's insta på koreografin vi fick lära oss på workshopen. Tack för att du kom hit och spred din dancehall glädje och talang!