Sushiyaki in Skövde City

Hej på er! Hoppas ni har en fin helg! ♥
 
Igår, fredag den 18onde, vaknade jag upp bredvid min Anton.
Dagen innan, överraskade han mig genom att ta sig till Vara och kika in på mitt jobb för första gången! Han är nu den enda av mina nära som vet hur det ser ut där. Och han blev impad över hur ambitiös och seriös jag är i mitt arbete!
Men jag tycker det är viktigt att jag lär ut dans på ett bra sätt och jag vill gärna att barnen ska tycka att det är roligt, så jag hittar gärna på nya övningar och utvecklar de ständigt. Jag vill att dem ska lära sig så mycket som möjligt den tid jag är där. Men just nu är jag anställd fram tills sommaren, så hur mycket som helst hinner jag tyvärr inte lära ut! 
 
Igår tog vi tåget till Skövde för att testa det nyöppnade sushistället Sushiyaki. Vi har inte ätit så mycket sushi innan men vi gillade det! Jag tycker det är jättegott! Vi beställde en vegetarisk sushi (jag är inte så förtjust i lax eller räkor som det är, och vi har börjat testa vego på de flesta restauranger när vi är ute för att lära oss om det), men tyvärr kostade den lika mycket som den med animaliskt kött på (som är dyra ingredienser), så det var det enda negativa, för då kanske den som vill prova på vego väljer att inte göra det för priset.. Men jag kan också ha fel, det kanske är så att vissa vego ingredienser ligger på samma pris, så jag vågar inte säga för mycket! Gott var det i alla fall, maten var klar på nolltid och det var ett mysigt ställe! Rekommenderas!  
Jag tycker det är så ROLIGT med H&Ms (och andra butikers) julkläder alltså!! Blev impad av en tröja med paljetter på där det stod "Sleep allday (eller allnight)" och när man strök handen så att paljetterna vände sig stod det "Sleigh allday" haha så söt! 


Dancehall workshop med Twisted Feet

 
I tisdags efter jobbet var det dans-workshop i Vara med Twisted Feet! Wow! Jag fick möjligheten att gå på dancehall med Sahar från LACES och det var grymt! Dels för att det var längesen jag gick på en dansklass, och dels för att det var så utmanande, det var en svår koreografi och jag har verkligen insett att det är då det är som roligast! Det ska jag ta med mig när jag undervisar själv! Det får inte vara för svårt för då blir det inte kul heller, men att göra sånt som man redan kan, det är det mest tråkiga! 
 
Klockan 19 började föreställningen Twisted feet & friends och den var grym den med! Jättebra dans, mycket uttryck och budskap och den fick mig att tänkta ett steg längre. En dans som gjorde avtryck var när en kille dansade som tiggare på gatan. Han fick med så mycket äkta känslor och tankar! Tack så mycket för det! 
 
Här är en video ifrån Sahar's insta på koreografin vi fick lära oss på workshopen. Tack för att du kom hit och spred din dancehall glädje och talang! 

Vart kommer ni ifrån??

 
Jag blev aningen fundersam nu när jag gick in på min blogg och bara scrollade förbi statistiken och fick scrolla tillbaka för att se om jag såg rätt. Runt 100 läsare under tre dagar bara så där. Jag fattar inte! Vart kommer ni ifrån?? 
 
Min första tanke var att det hade blivit något fel, att blogg.se uppdaterade eller något sånt, men min andra tanke var att jag kanske hamnat på förstasidan, men då borde man kanske fått något meddelande om det? Och där fanns jag ej vad jag kunde se. Så min tredje spekulation var att folk hade hittat till min blogg via min recension på Nelly.com, där jag den 12:e skrev om min nyårsklänning och länkade till min blogg. Det är det enda jag kan komma på. 
Så om någon av er 100 valde att stanna kvar här, VÄLKOMNA!
Ni får jättegärna svara på om min spekulation stämmer, eller om ni hittade hit av en helt annan anledning! Spännande! 

Film-tips: NERVE

Det är tack vare min pojkvän som jag ens ser på film, för när jag är hemma har jag hela tiden "viktigare" saker att göra. En film tar för lång tid, och jag tycker filmer är roligare att uppleva tillsammans med någon. Men kanske att jag någon gång börjar kolla på film själv igen. Det kanske skulle vara mysigt. 
Den senaste filmen vi såg, eller vänta.. vi hann inte ens se klart den för att jag var så trött ju! Vi ska se klart den imorgon! Men vi såg större delen av filmen och jag har inte kunnat sluta tänka på den sen dess. 
Filmen handlar om gymnasietjejen Vee som får frågan av spelet Nerve – ”Are you a watcher or a player?”, och hon bestämmer sig för att gå med i vad som verkar vara en harmlös onlineversion av sanning eller konsekvens, minus sanningsdelen. Men efter att hon träffar spelaren Ian eskalerar spelet till farliga nivåer som endast de anonyma ”tittarna” kan kontrollera. (beskrivning av SF bio) 
Filmen var väldigt gripande, och modern, så det fanns absolut delar som var lätta att relatera till. En jättespännande film som jag längar efter att se klart! 
 ← klicka på bilderna för att förstora
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!