Annie Gustafsson

Film-tips: NERVE
Det är tack vare min pojkvän som jag ens ser på film, för när jag är hemma har jag hela tiden "viktigare" saker att göra. En film tar för lång tid, och jag tycker filmer är roligare att uppleva tillsammans med någon. Men kanske att jag någon gång börjar kolla på film själv igen. Det kanske skulle vara mysigt. 
Den senaste filmen vi såg, eller vänta.. vi hann inte ens se klart den för att jag var så trött ju! Vi ska se klart den imorgon! Men vi såg större delen av filmen och jag har inte kunnat sluta tänka på den sen dess. 
Filmen handlar om gymnasietjejen Vee som får frågan av spelet Nerve – ”Are you a watcher or a player?”, och hon bestämmer sig för att gå med i vad som verkar vara en harmlös onlineversion av sanning eller konsekvens, minus sanningsdelen. Men efter att hon träffar spelaren Ian eskalerar spelet till farliga nivåer som endast de anonyma ”tittarna” kan kontrollera. (beskrivning av SF bio) 
Filmen var väldigt gripande, och modern, så det fanns absolut delar som var lätta att relatera till. En jättespännande film som jag längar efter att se klart! 
 ← klicka på bilderna för att förstora
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress