Annie Gustafsson

Nej. jag. vill. inte.
Då var "höstlovet" över.
Nej. jag. vill. inte, är min spontana tanke på det. Rätt så trist att jag tänker så.. Men jag älskar verkligen friheten av att vara ledig och göra vad-fan jag vill! Men jag ska komma med ny energi imorgon och vara så produktiv som möjligt! Jag har tre stycken dansklasser och jag ska komma dit tidigare för att hinna med att göra koreografi. Ska bli skooj! :) 
Denna veckan, "höstlovet", jobbade vi mån och tisdag med kostym och inspelning på jobbet. Och sen på onsdagen kom mina småkusiner och sov över till torsdag då jag träffade Anton i Skövde och vi åt på Max. Alltså jag har bytt favorit-snabbhamburgerställe från McDonalds till Max! Jag har alltid varit en "donken-tjej" (hahahahah wtf) för att det var det jag åt när jag var liten, jag var van och bekväm med det stället. Men Max smakar ju så mycket fräshare och de har mer Vego och svenskt kött och underbara lyxshakes osv. Så heja Max! 
Anton sov hos mig på kvällen och dagen efter gjorde vi inte så mycket mer än att mysa och sen köpte vi present tillsammans med Matilda till Maja som vi åkte till senare på kvällen. En uunderbar fest med massor av estetare (har inget emot er andra!) så det blev massor av improvisationslekar och Beyoncé-drops och aasgod pannacotta! Och vi höll på till 04! Alltså what, jag har nog aldrig orkat vara vaken så länge på en fest! Men helt vaken var jag väl kanske inte när jag envisades med att vara en liggande sten i soffan under sista improvisationsleken.. Haha och Nils som hade däckat på golvet fick vara matta.. x) 
Åh så kul det var! Men jag har dock inte riktigt kommit ur "trötthetsfasen" efter en fest och nu har det dag två.. Så det är nog dags att piggna till lite! Men snön har kommit.. Och jag fryser konstant.. Så det är inte så lätt! 
 
Min mamma kommer hem efter en vecka på solsemester imorgon så hon lär bli chockad och besviken på sveriges väder x) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress