En bra start på hösten: Spökvandring i Fornbyn

 
 
Så här såg det ut när jag var på spökvandring igårkväll!
Det var jag och min vän Judith (som tog sig ända från Tyskland för att vara med om detta) som gick vandringen tillsammans, och våra två andra bästa vänner medverkade i vandringen. 
 
Spökvandring var någonting jag också fick uppleva när jag gick på estet här, och nu är det som en tradition och underbar grej att komma tillbaka varje år, för att se vilka andra världar man kan bygga upp i Fornbyn. 
 
Årets spökvandring handlar om barnhemmet Boneca och vi som publik är där för att hitta barn att adoptera. Vi fick en rundvandring på barnhemmet där det fanns både blod, levande dockor och obehagliga typer. 
Och jag blev glatt överraskad av bra skådespeleri, kuslig känsla och en jättebra röd tråd. Tack estetklasserna och bra jobbat!! 
 
Jag längtar redan till nästa år! Det är verkligen en bra start på hösten för att det är så mysigt, kusligt och roligt att få uppleva! 
 
Min tanke var att filma hela rundvandringen men batteriet behövde laddas (dumma mig), men ni får se första och sista scenen i videon! Men en favorit-scen var när barnhemmet hade en "auktion" och skådespelarna var med i publiken och budade, det gjorde det så verkligt och hela den scenen var grym! 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!