Annie Gustafsson

Från 19 till 20
En hel vecka har gått, och jag har haft mycket för mig. Nästan för mycket, känner jag nu när jag sitter här och känner efter. Men jag är lycklig och det är det viktigaste. Men det vore kanske liiiiite roligare om solen var uppe längre, om det fanns mer energi, och om stressen vore mindre. 
Jag har jobbat i Vara mån-tor och om jag ska berätta allting i dagordning så börjar jag med tisdag! Bästa dagen på hela året, min födelsedag! Och jag fyllde 20 år! Vilken grym ålder alltså! Dagen spenderades på jobbet och utan vetskap visste mina kollegor om min födelsedag och jag fick en jättefin ask med chokladpraliner och sång under mötet! Vilka härliga människor! 
På kvällen åt vi god mat här hemma och familjen hade köpt mig en hallonmoussetårta! Mmm! I present fick jag gosiga rosa strumpor, svikt-sulor att ha i mina skor och en egen dammsugare! What -vuxenpoäng! Jag hade inte ens förväntat mig några stora presenter, så det var en riktig överraskning. Tack världens bästa familj! 
 På onsdagen åkte jag till Anton efter jobbet och där fick jag ännu mer presenter! Så himla snälla människor jag har runt omkring mig, jag kan inte tacka alla tillräckligt.. Jag fick både sådant jag önskat mig, som ett tränings-set från Nike, ett choker-halsband, ett presentkort på massage och en stickad tröja som jag inte hade någon aning om, men där träffade Anton verkligen rätt, den är jättefin! 
I torsdags efter jobbet följde jag med på den ascoola föreställningen Limits av Cirkus Cirkör! Jag önskar så att jag hade fått filma, för det var verkligen så häftiga grejer man fick uppleva! Den handlade dessutom om människor på flykt, men jag kunde också koppla till andra saker, t.ex. att allting är möjligt, man kan göra precis ALLT man vill! Så jag är jätteglad över att jag fick chansen att se detta! 
Och sen kom fredagen. Det var dags för fest och jag stressade med städning och fixande från 09-19.. Och sen insåg jag att jag glömt både nagellack och örhängen som jag hade tänkt ha.. Men festen blev riktigt lyckad! Jätteglad över att så många kom och att det blev så kul!! STORT TACK till alla!! Speciellt till min Anton som står ut med mig och kan hålla sitt lugn när jag är som mest stressad.. 
Idag var det tänkt att vi kanske skulle haft något slags halloween-firande, men vi var så sega efter igår och jag och Anton satt hemma hos honom och tittade på en komedi-skräckis istället. Jättemysigt, men jag hade så svårt att åka därifrån. Vi ses ju snart, och att säga hejdå går helt okej, men tanken av att jag måste sakna honom igen gör att min mage knyter sig. Jag saknar få saker här i livet, men att bo närmare min kärlek är en. Längtar efter den dagen. Puss puss godnatt allihopa! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress