Annie Gustafsson

International Street Market

Anton ville testa en krokodilburgare, men eftersom jag totalvägrade var det inte lika kul längre.. Så det blev inget med det.

 
Den 12 - 15 okt ägde Street Market i Skövde rum och jag och min matkära pojkvän var bara tvungna att åka dit!
 
Det var svinkallt, riktigt höstväder, så vi värmde oss inne på Commerce i mellan, och jag fick med mig en stickad tröja från H&M (behövdes efter alla dessa "vad ska jag ha på mig som både är snyggt och varm nu när det är kallt-dagar") och en jättefin (Beyoncé)blus från Myrorna. 
Jag vill visa upp detta snart! 
 
Men det var jätteroligt att gå omkring och titta på alla sorters mat! Helt otroligt att de kunde få hit så många olika typer käk! För att släcka hungern delade vi på en Ratatouille a la France som jag tyckte sådär om.. Jag är inget stort fan av aubergine och potatisen var för hård, den var rätt tråkig i min smak. Sen köpte jag mig en Crepes med kokos och nutella på! Så jäkla gott! Synd jag missade att ta kort på den.. Men saker som går lätt ner i magen, glöms ofta av att ta bild på! 
 
Hem köpte Anton sin dyraste choklad någonsin (vi blev förvirrade av kilopriset), men det var också den godaste chokladen han ätit, så kanske var det värt. Och jag köpte med mig två olika sorters fudge/toffe som var goda men så jäkla hårda att bita på, det kändes som att min stackars tandställning skulle lossna, men det funkade att skära den i bitar! Sött och gott var det i alla fall! Kanske lite för sött...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress