Jag har testat VR!!

 
Idag tog bae med mig på spelmässan i Skövde! 
Det var MASSOR av folk och vi fick stå i kö i 2 f*cking timmar för att få testa VR. Men det var så häftigt! Jag hade lite för höga förväntningar tack vare media, och sen fick man endast testa tre olika spel (så jag har absolut inte testat alla möjligheter), men jag tyckte inte att det var så FANTASTISKT som är den bild jag har fått.
Jag tycker att VR påminner mycket om Wii och Eye Toy (det häftigaste spelet under min barndom..), men att man ser en annan värld i 3D (?) i ett par "glasögon" är stort! Och det var suveränt på att känna av rörelser! Absolut att jag ska testa detta mer!! 
 
Nu ska jag ta på mig massor av varma kläder och hämta upp Judith vid 22.30 för att åka på spökvandring i Skara där Matilda och Julia är med! Åååh kommer bli grymt!  
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!