Annie Gustafsson

Kreta 19 augusti 2016
Last day in paradise.
 
 
Sista dagen i Kreta. Det kändes jättetråkigt, men jag försökte njuta så mycket som möjligt. En sista pannkaksfrukost, bad i både poolen och havet och jag tog kort på ALLT. 
 
Denna dag hade vi ej någon lunch eller middag på hotellet, eftersom vi fick det första dagen vi kom dit, så vi gick till det närmsta stället och åt Gyros som var så jäkla gott!! 
Våra planer var att vi skulle stå oss på det, men någon timme innan bussen hämtade upp oss gick vi och köpte mer Gyros och satt och mumsade på bussen och tur var det! Vi hade blivit väldigt hungriga på vägen hem annars.. 
 I Sverige väntade pappa med bilen och vi hade så mycket att berätta.. men vi ville också bara HEM, för det blev en sån omställning så jag frös massor och ville bara hem och lägga mig i sängen. 
 
Men VILKEN RESA! Vi åt tills vi var proppmätta, lapade sol tills vi var tvunga att hoppa i vattnet, drack drinkar under mysiga kvällar, hittade krabbor under stenar i havet, åkte in och utforskade gamla stan i Chania och det bästa av allt, jag fick bo med min Anton i en hel vecka! Det är guld värt. ♥
 
Hoppas ni har tyckt om mina bildbomber med bilder och lite text från resan till Kreta. Har ni några frågor om hotell, Porto Platanias, Chania, om vad vi gjorde mer osv svarar jag gärna på det i den mån jag kan! 
Next up: Redigera ihop en hel video från resan. Det lär ta sin tid.. Men har ni nåt tips på redigeringsprogram på Mac skulle det göra processen snabbare! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress