Inspiration: Lemonade

Jag kan inte släppa hur mycket jag inspirerades av kläderna i musikvideorna och på scen i Beyoncés nya era.
Vad kallar man ens den här stilen? Vad ska jag söka på? Jag har kollat efter liknande stil i butiker här i Sverige men det känns inte som att denna stil finns så mycket av. Men den blommar ut mer och mer, och kanske att Beyoncé ligger bakom.


Vi börjar med Formation. Stor hatt, mörkt läppstift, massor av smycken och flätor. 
Ännu mer flätor, stora smycken och puffiga armar. 
Älska body. Älska rött. 


Här finns de puffiga armarna igen och den vackra vita spetsen. 
En lång hals är gemensamt med alla tre. 

Vit spets och volager. Romantiskt och vackert.
 

Då var det dags för Hold Up. Volanger, mycket tyg, lager på lager. "I'm just too much for you". I ain't sorry bout this outfit either. Svart spets, transparant, stora armar, body. Och massa miniflätor! Soo coool. 

Six inch heels: Stora puff-armar, vit och svart spets och turtleneck. GOALS. 

This is everything. Är det Rokoko?

Det är så vacker alltså. Men vad kallar man denna stil? Någon av er som är bra på de olika epokerna?
Men H&M och de flesta butiker har mycket halskrage nu, och mer och mer volanger och puffärmar så jag hoppas att jag nån dag ska hitta nåt plagg jag verkligen tycker om som liknar detta. Thank you Bey for the inspiration. 

Äntligen fredag!

God förmiddag vänner! 
 
Vilken härlig dag! Jag har tänkt på det förut, men VAD SKÖNT DET ÄR att ha kommit ur den där "tonårsfasen" när jag var trött heeela tiden, och de dagar jag var ledig eller hade lång sovmorgon sov jag i alla fall till klockan 10. Minst. Och låg och drog mig till klockan 11. Och sen kanske gick tillbaka med frukosten till sängen och låg och kollade på en film till kl 13.. Men nu går jag nästan alltid upp vid 8, och oj vad mycket mer man får gjort! 
 
Innan jag la mig igår så bestämde jag mig för att ha en uppfräshnings-morgon idag, vilket var på tiden efter alla danspass och sena kvällar i veckan. Så jag gick upp, blötte håret, i med en hårmask, tvättade ansktet, på med ansiktsmask och sen satt jag och min katt i soffan och kollade på youtube tills min frukost var uppäten. Då gick jag upp igen, sköljde bort ansiktsmasken, i med silvershampoo i håret och sen började jag städa under verkningstiden. Sen duschade jag ut både hårmasken och shampoot och hela kroppen. 
 
Så nu är jag som ny (kan man det, återfödas på nytt genom en uppfräshning??) och man kan se golvet i mitt rum tack vare min städning.
 
Men så här blir det tyvärr i min vardag nu för tiden, jag jobbar, kommer hem, slänger av mig kläderna, sover, på med nya kläder, jobbar, kommer hem, slänger av mig kläderna, sover... Och då blir minst en av mina helgdagar en städ och uppfräshningsdag. Om den inte skulle hinnas med skulle två veckor av mitt "sätt att leva" bli kaos.. I alla fall för mig, i mitt huvud, för jag klarar knappt av att göra något annat om jag hela tiden ser vad som behövs göras i mitt rum. Och jag tror inte att jag är ensam i att känna så. 
 
Nu är klockan halv 12 och jag har redan hunnit bocka av 4 av 8 punkter på min to-do-list. Men jag ska åka till min fina pojke kl 16.20 så det är bara att fortsätta. Det som är kvar att göra är: 
  • Dammsuga + städa klart i mitt rum 
  • Hämta paket + handla 
  • Jobba i 2h 
  • Packa till Anton 
 
 
Jag rekommenderar verkligen denna ansiktsmask från The Body shop, för er som har fet hy. Det står att den ska ta bort pormaskar också, men inte vad jag har märkt än så länge tyvärr.. Men den är verkligen bra på att få bort det överflödiga feta utan att torka ut! Jätteskönt efteråt och man känner sig så ren och gosig i ansiktet! 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!