Annie Gustafsson

Äntligen fredag!
God förmiddag vänner! 
 
Vilken härlig dag! Jag har tänkt på det förut, men VAD SKÖNT DET ÄR att ha kommit ur den där "tonårsfasen" när jag var trött heeela tiden, och de dagar jag var ledig eller hade lång sovmorgon sov jag i alla fall till klockan 10. Minst. Och låg och drog mig till klockan 11. Och sen kanske gick tillbaka med frukosten till sängen och låg och kollade på en film till kl 13.. Men nu går jag nästan alltid upp vid 8, och oj vad mycket mer man får gjort! 
 
Innan jag la mig igår så bestämde jag mig för att ha en uppfräshnings-morgon idag, vilket var på tiden efter alla danspass och sena kvällar i veckan. Så jag gick upp, blötte håret, i med en hårmask, tvättade ansktet, på med ansiktsmask och sen satt jag och min katt i soffan och kollade på youtube tills min frukost var uppäten. Då gick jag upp igen, sköljde bort ansiktsmasken, i med silvershampoo i håret och sen började jag städa under verkningstiden. Sen duschade jag ut både hårmasken och shampoot och hela kroppen. 
 
Så nu är jag som ny (kan man det, återfödas på nytt genom en uppfräshning??) och man kan se golvet i mitt rum tack vare min städning.
 
Men så här blir det tyvärr i min vardag nu för tiden, jag jobbar, kommer hem, slänger av mig kläderna, sover, på med nya kläder, jobbar, kommer hem, slänger av mig kläderna, sover... Och då blir minst en av mina helgdagar en städ och uppfräshningsdag. Om den inte skulle hinnas med skulle två veckor av mitt "sätt att leva" bli kaos.. I alla fall för mig, i mitt huvud, för jag klarar knappt av att göra något annat om jag hela tiden ser vad som behövs göras i mitt rum. Och jag tror inte att jag är ensam i att känna så. 
 
Nu är klockan halv 12 och jag har redan hunnit bocka av 4 av 8 punkter på min to-do-list. Men jag ska åka till min fina pojke kl 16.20 så det är bara att fortsätta. Det som är kvar att göra är: 
  • Dammsuga + städa klart i mitt rum 
  • Hämta paket + handla 
  • Jobba i 2h 
  • Packa till Anton 
 
 
Jag rekommenderar verkligen denna ansiktsmask från The Body shop, för er som har fet hy. Det står att den ska ta bort pormaskar också, men inte vad jag har märkt än så länge tyvärr.. Men den är verkligen bra på att få bort det överflödiga feta utan att torka ut! Jätteskönt efteråt och man känner sig så ren och gosig i ansiktet! 
 
Emelie Karlsson

Den där masken låter intressant!

Svar: Ja det är nästan så att jag vill använda den varje morgon.. För att det är så uppfriskande och skönt efteråt! Men jag tror inte att det är bra att vänja huden vid den för mycket heller.. Men jag rekommenderar den starkt om du har fet hy!
Annie Gustafsson

Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Jag gillar den där masken, köpte alla men har inte hunnit prova alla än :P

Svar: Haha åh vad spännande! Fick med några provpaket på de andra maskerna, som jag inte testat, men de verkar också sjukt bra, skulle vilja multimaska! Hoppas de funkar bra för dig! :D
Annie Gustafsson

Agnes

Vill kika in och berätta att du är en av de elva som jag nominerat till Liebster Award på min blogg. Kika in där för att läsa mer :D

Svar: Åh tack så mycket, vad roligt!
Annie Gustafsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress