Annie Gustafsson

Mina tankar om framtiden
Hej mina kära läsare! Det var inte riktigt meningen att bloggen skulle bli sämre detta året.. Men med mitt heltidsjobb som danspedagog och min insikt i att träffa vänner ger mig mer i livet än att blogga, så blev det så. Det funkar heller inte att uppdatera om vad jag gör på dagarna eftersom jag inte vill att detta ska bli en "danslärar-blogg", för jag jobbar ju mesta timmarna av en dag. Men såklart har jag kvar drömmen om att ha bloggen som mitt levebröd; att bestämma över min egen arbetstid och vara min egen chef, men jag vågar och orkar inte riktigt satsa på det just nu. Det krävs en del för att få en sån dröm förverkligad, inte minst pengar, kunskap och bra kontakter, och talang såklart. Jag föreställer mig och vill så mycket, men är lite halvbra på allt. Det hade krävts en hel del tid för att bli riktigt bra. Så jag får ha en halvbra blogg tills vidare. 


Let's talk about my other dream.. Jag har under snart mitt år som danslärare förstått att jag lever för dansen, jag skulle aldrig kunna tänka mig att sätta mig i kassan på ica igen eller jobba på något café. Det finns inte heller någon annan utbildning som lockar mig så mycket som en dansutbildning gör. Äntligen har jag insett att jag aldrig kommer få veta om jag lyckas eller inte, om jag inte provar! Jag vill först och främst prova att gå en dansutbildning på högskolenivå, vem vet jag kanske blir avskräckt, och sen skulle jag vilja prova att bli bakgrundsdansare på scen och i musikvideos (det vore fett coolt!) eller kanske prova någon annan väg med dans, det finns säkert vägar som jag inte har någon aning om. Så om några veckor ska jag till Stockholm på dansaudition för två förberedande linjer på Balettakademien. Jag missade att Balettakademien i Göteborg hade audition så tidigt på våren och jag missade att anmäla mig till Balettakademiens treåriga linje i Stockholm. Så min plan är att göra audition på de förberedande linjerna för att se om jag ens kommer in där, se vilken nivå jag ligger på. Men oavsett vad, är min nuvarande plan att jobba kvar i Vara (om jag får fortsatt anställning) och sen söka till de 3-åriga dansutbildningarna nästa vår. ÄNTLIGEN har Annie vaknat till liv och insett att hon faktiskt kan söka dit, det är inte helt omöjligt! Bättre sent än aldrig. 

Så nu vet ni lite hur det ligger till! 

Jag är förresten väldigt sugen på att flytta hemifrån, och längtar otroligt mycket till sommaren! Men här ligger jag hemma sjuk och önskar inget hellre än att snoret tar slut och energin kommer tillbaka. Jag vill dansa! 


 
 
 
 
Hanna

Stockholm kommer ge dig massor av bra kontakter och möjligheter till just bakgrundsdansare, det är jag typ helt säker på! Har en del bekants som dansar i mello! Tror det är ett bra första steg att ta. Sen kan man kopplas direkt tillen artist med rätt kontakter! Kämpa på Annie du kommer kunna göra precis vad du bestämmer dig för att göra 😍

Svar: Åååh vilken pepp, tack för den!! Jag tänkte faktiskt höra av mig till dig angående Stockholm och boende osv! Wow coolt, mello vore nåt att satsa på! Ja jag har också känslan av att det finns mycket kontakter i Stockholm, undrar om det finns i göteborg också eller om chansen är större i sthlm. För att plugga i Göteborg skulle vara närmare hem och så. Men ska jag ändå satsa och det finns boende i stockholm, så kör jag på det! Tack det samma, hoppas vi ses snart!! :D <3
Annie Gustafsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress