Tips på bra mobilskal: CRCases

 

 
Inget sponsrat, utan ett helt vanligt inlägg om någoting som jag måste dela med mig av! 
I september förra året köpte jag mitt fantastiska mobilskal Lemonade här på Catching Rainbows och jag köpte det som ett mjukt silikonskal. Och jag är så nöjd! Silikonskalet är tjockt och riktigt hållbart och ingenting av printet har slitits bort trots att jag har använt det dagligen i 7 månader. Den enda nackdelen är att vid daglig användning blir det smutsigt, jag vet inte om det beror på att det är ett mjukt skal som drar åt sig smuts lätt eller om man får räkna med det. Men mitt skal är inte längre transparant utan har blivit gul/brunt och eftersom min mobil är vit ser den rätt snuskig ut...


Så idag beställde jag ett nytt snyggt skal därifrån, fast i hårdplast, i hopp om att smuts inte ska fastna lika lätt!
Visst är det awesome? Tror det kommer se ännu bättre ut på min vita mobil!
 
 Är ni intresserade av att kolla på deras skal gå in HÄR 
Priserna ligger på ca 100-250 kr. Och frakt ca 45 kr från Tyskland. 
Ganska rimligt pris tycker jag för ett mobilskal som är i precis min smak och som hon på Catching Rainbows sitter och skapar för hand! 
#1 - JUNITJEJ

Så fina!

Svar: Ja det finns mycket fint på deras sida!
Annie Gustafsson

Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!