Annie Gustafsson

Two days until Christmas
Är ni redo?? Det är jag! 
 
Jag längtar massor till de kommande dagarna!
Imorgon kväll börjar vi smygfira julen som vi gör varje år tillsammans med Stefan och Linda. Vi äter julmat, öppnar klappar, spelar bingo, spelar sällskapsspel och myser! Och i år följer Anton med!
 
På julafton ska vi vara hemma hela dagen! Alltså inte hemma i lägenheten utan jag ska vara hemma och fira med min familj och all släkt ska komma till oss. Vi har nog aldrig gjort så innan men jag tycker den idéen var toppen! Det ska bli kul att hjälpa till att fixa i ordning allting och vad skönt att vara på ett och samma ställe hela julafton!
 
Två dagar kvar och jag är i stort sett klar med alla förberedelser. Jag har slått in alla paket, bestämt vad jag ska ha på mig och bakat julgodis. Det som jag har kvar att göra är en saffranskladdkaka till julafton och jag ska köpa vegetariska "kött"bullar och bara för att det är kul ska jag köpa Estrellas julost-chips och bjuda på på julafton. 
 
Det kommer bli jättebra det här! God jul! 


Jag hittade ett jättefint inslagningspapper med polkagrisstänger på! Finns på Flying Tiger Copenhagen i Skövde.

 
 
Här har ni ett recept på pepparkaks cake pops
Ca 20 st
1 paket mjuk pepparkaka
200 g vit choklad
200 g philadelphiaost
Pinnar/sugrör
 
1. Smula ner den mjuka pepparkakan i en bunke och blanda i philadelphiaosten lite i taget, tills smeten har en lagom konsistens.
2. Forma till kulor/bollar och sätt i en pinne/sugrör i varje kula. Ställ in i kylen i cirka 45 minuter.
3. Hacka och smält den vita chokladen och doppa sedan cake popsen i chokladen. Låt stå i kylen och svalna.
 
 
 Här klipper jag in lite härliga bilder från mitt lussebak också!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress