Annie Gustafsson

Alla hjärtans dag
Jag hade en helt underbar alla ♥ dag! Och här kommer dagen i bilder:Idag var det klänning och höga stövlar! Men snälla påminn mig att inte ha på mig dessa stövlar om jag vet att jag ska gå en del under dagen.. 
 
Jag åkte till Skövde och träffade min Anton som slutade skolan vid 12 och vi gick direkt för att leta efter något att äta..

Vi åt en av våra gemensamma favoriträtter! Mezetallrick på restaurangen Sand. Mmmm! Recommend recommend!
 

Efter maten gick vi och lämnade in min mobil för att laga glaset för kameran och sen gick vi inne på Commerce men det blev inget shoppat, förutom en Frappé på Donken. 
 
Vid 17 gick vi mot bion och jag köpte popcorn och dricka, ett måste! 
 
Och filmen var så jäkla bra!!! Den passade oss jättebra och var perfekt dagen till ära. Men inte bara det, utan den fick mig att känna så mycket! Jag föll några tårar av att bara höra en melodi i slutet av filmen och jag älskade varenda sekund! Jag har aldrig sett en liknande musikalfilm tidigare, och jag lyssnar heller inte på jazzmusik, men den fick mig att njuta något otroligt! Och dansen ska vi inte glömma, den var inspirerande och helt fantastisk! Att lära sig att steppa på riktigt vore jättecoolt! 
 
Här finns trailer till La La Land på Youtube. Men jag tycker nog inte att trailern ger en rättvis bild av filmen, så jag rekommenderar att bara se filmen från början till slut! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress