Annie Gustafsson

Då var det måndag igen!

God kväll vänner! Ikväll lägger jag mig inte med "måndagsångest" utan jag tänker på hur bra helgen har varit. 

I fredags vaknade jag upp i Lindärva hos min Anton och då tog jag en längre sovmorgon så jag kunde spendera mer tid med honom och var på jobbet vid 12. De sista kollegorna gick hem vid 14 så jag kunde i lugn och ro jobba med kostymerna och koreografiera till Cirkusföreställningen. Och jag fick en del gjort! Det kändes skönt inför helgen!

Igår storstädade jag mitt rum. Jag rensade kläder, gjorde i ordning sminkbordet, dammade, dammsög och fick bort onödig skit! OTROLIGT skönt! Och på eftermiddagen kom min prins! 

På kvällen var vi på fest hos Maggan med bästa gänget! Askul hade vi och jag önskade att festen aldrig skulle ta slut, även om jag den sista stunden låg i hörnet av soffan, i Antons knä, och knappt kunde hålla ögonen öppna.. Då tyckte Anton att vi skulle hem. Och skönt var väl det för idag vaknade vi runt 11 och jag mådde toppen! 

I morse såg vi på första deltävlingen av mello vid frukosten och det var väl ingen låt som impade jättemycket på mig.. Men jag hoppas innerligt att Loreen ska leverera när det är dags! 

Godnatt sov så gott, ha en fantastisk vecka! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress