Inspo: Livingroom

 
 
Jag har en stor längtan efter att flytta hemifrån och att flytta ihop med min pojkvän. Men av olika anledningar väntar vi lite till. Jag jobbar i Vara fram till sommaren, han pluggar i Skövde i ett år till, och därför är framtiden lite osäker, att skaffa en lägenhet nu är inte det mest genomtänkta beslutet, när vi ändå kan fortsätta bo hemma. 
 
Men längta kan man alltid göra och det är därför jag har en "anslagstavla" på Pinterest som hela tiden fylls på med inspiration. Som ni kan se gillar jag just nu väldigt ljusa rum. Vitt och ljusgrått som grund och färgklickar i detaljerna (så som gröna växter, rosa kuddar, och fina tavlor).
Men ett vardagsrum får inte vara för stilrent (som vissa av dessa bilder är), utan mysfaktorn är viktig, och den anser jag att man fixar med en tjock soffa, kuddar, filtar och ljus. Den mysigaste bilden måste vara längst ner till vänster, den känslan vill jag ha i mitt vardagsrum, men kanske inte lika ljusrosa och inte några tapeter som påminner om Victoria secret. Annars älskar jag levande ljus och ljusslingor, den stora tven där man kan kolla på bra film, och den gosiga mattan och pläden! Det finns ett lugn där som jag tycker är viktigt att man kan få i vardagen. 
 
Min anslagstavla med fler bilder hittar ni här.
Gillar ni denna typen av inlägg tryck gärna på hjärtat. 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!