Annie Gustafsson

Valentines day tomorrow...
Just nu har jag sportlov. SPORTLOV! Vilka förmåner man får som lärare alltså! Men mina fördommar om att lärare har det så jäkla chill med massa lov har förändrats, för mellan loven arbetar man desto hårdare. Det har varit en intensiv period nu och det har känts som att jag spenderar hela mitt liv på jobbet. Ingen tid för att kolla på serier, ingen tid för att blogga, ingen tid för att redigera min Grekland-video. Allting "viktigt" som att städa, förbereda inför morgondagen och att såklart umgås med vänner, kommer före. Men nu äntligen finns det mer tid för att göra saker jag brinner för. 
 
Imorgon är det alla hjärtans dag och jag längtar! För mig har alla hjärtans dag alltid varit en rolig dag, oavsett om jag haft en käresta eller inte. Att det finns en dag i kalendern som handlar om kärlek, hjärtan och mys räcker för att jag ska gilla den! 
 
Men anledningen till att jag längtar tills imorgon är för att jag ska träffa min bae. Och vi ska spendera dagen i Skövde och på kvällen se La la land på bio! Ja, du läste rätt, vi ska inte se på Fifty Shades Darker! Men jag är ett Fifty shades-fan och längtar efter att se den nya filmen, det är bara det att jag hellre ser den hemma i soffan! La la land är en film jag velat se ända sen jag såg den på en affish i London och det är en film som Anton hellre ser, så då fick den bli den, minst lika mysigt! 
 
Dagen till ära ska jag ta på mig något extra fint, använda mitt nya liquid lipstick och måla naglarna röda! Det är kul att göra sig fin! 
 
Asså gosh ma hair! Att klippa mig hos frissan var tredje månad ger resultat! Håret är mycket friskare nu! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress