Annie Gustafsson

I am going to London!!!
Hej på er!! Vad mycket som har hänt sen sist, jag har så mycket att berätta! 
Hela julen var häktisk: hitta presenter till alla, städa och julpynta, äta julmat i flera dagar så man mår illa, och inte tala om allt julgodis jag åt... hinna träffa typ ALLA på några få dagar, och även försöka hitta nån typ av stämning och lugn i allt detta.
I år var inte min bästa jul, men jag är glad ändå! För jag hade det jättekul när jag fick leka med mina småkusiner, se på Kalle, äta julgodis, umgås med min familj och flänga vidare. Men jag bara önskar att julen inte var så stressig, att man inte behövde julen som en ursäkt för att träffa sin släkt och familj, och att man måste träffa var enda en på den "stora dagen", bara för att. Jag vet inte om det är för att jag är en ungdom/vuxen (jag kan inte se 20 åriga jag som vuxen) i dagens samhälle, men tradition är till för att anpassas! Bara för att vi har flängt runt varje jul, ätit samma feta julmat, och öppnat våra julklappar på självaste dagen, betyder det inte att man inte kan ta det lite lugnt, kanske testa att få in lite vego-rätter på julbordet, eller varför inte tacos, och öppna paket dagen efter om man inte känner sig så exalterad över det just då. Alltså tradition ska inte få ställas högre, än det vi känner. Och det jag känner är en ljus framtid för mig som vuxen, när jag bildar min egen familj, och där jag ska låta oss tillsammans bestämma vad jul är.
 
Tack för att jag fick hålla mitt tal. haha. Tillbaka till det ytliga: I julklapp fick jag mycket saker, jag har tydligen varit snäll som man säger, men jag tackar inte tomten! Utan jag tackar mina föräldrar.. och därbland fick jag aaaaaaascooola VR glasögon till min samsung!! Åååh vad fascinerad jag är, jag vill visa alla jag känner hur häftigt och roligt det är! TACK mamma och pappa! 
Men kan ni ens tänka er att det inte slutade där? Hade det inte varit nog med att få årets julklapp? 
Kanske en månad innan julafton kom pappa till mig och berättade att jag och min syster skulle få en resa till London i julklapp. Ne HÄR spelade det ingen roll om man fick sina presenter på julafton eller när som helst!! (haha I aint mad, jag gillar bara att få överraskningar på rätt tillfälle ibland). Men tur var väl det eftersom jag därefter fick fråga jobbet om jag kunde ta ledigt de första dagarna på vårterminen. Och det fick jag!! Så på julafton fick min syster överraskningen i ett paket till oss båda och det var inget hopp och tjut (hon kanske blev besviken när hon insåg att hon behövde åka dit med mig) men jag vet att hon blev glad, och lite nervös kanske! 
 
Det blir min tredje gång i London och jag känner mig inte så nervös, det ska bara bli kul! Vi ska dansa på Pineapple Dance Studios, shoppa på Primark och kanske hinna med en musikal! Och jag blir mer och mer fascinerad av museum alltså... När man är liten fattar man verkligen INTE hur det kan vara kul att bara KOLLA på saker. Man vill GÖRA saker som åka karusell, äta glass och klättra så högt man kan. Museum är för gamlingar. 
Men jag är väl gamling då. 
 
Tack och hej, det är ett under att ni står ut med mina få inlägg på lång tid alltså! Tack ni är bäst! Jag LOVAR att ge er fina bilder från ett annat land snart .. cause LONDON HERE WE COME! 

Last time in London. With my beautiful friends. 
 
Vill ni se det inlägget finns det HÄR.  Då jag åkte dit med min fantastiska klass. 
 
Min första resa till London finns HÄR. Då jag fick chansen att följa med min pojkväns klass till London. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress