Annie Gustafsson

London January 2017 - Part 1


Jag blev så glad och hyper när jag hittade Beyoncés IVY PARK på Topshop! 


Pizza på Spaghetti House. Jag hade råkat beställa en pizza med skinka på, den ingrediens jag minst tycker om.. Men resten av pizzan var jättegod! 
 
Efter maten tog vi en sväng inne på Primark för att se vad som väntade på oss..
 
Men sen åkte vi till Leicester Sqare för att se om det fanns några billigare biljetter till musikaler. Och vips hade vi bokat två biljetter till Charlie & the chocolate factory redan samma kväll! 
 
Utanför teatern fanns det en färgglad godisaffär!


När jag kom in i teatern kände jag igen mig direkt. Här var vi med skolan på en av föreställningarna och jag minns att jag då tänkte att jag aldrig skulle hamna på en sån här plats igen. Men jo, här satt jag nu igen på balkong och såg skådespelarna från ovan.. Men på den här föreställningen gjorde det faktiskt inte så mycket eftersom det var så häftig scenografi! 
Det var VÄLDIGT häftig scenografi! Och gillar man teater och scenografi är den verkligen något att se! Dock är det inte så mycket sång och dans som jag tycker om mest, men den här historien har en speciell plats i mitt barnasinne och jag är glad att jag fick uppleva det! 
 
Dock hade jag ingen choklad med mig.. Denna föreställning kräver att man har det med sig, annars sitter du bara där och tänker på choklad, choklad, choklad. haha, men om du är nyfiken på föreställningen gå in och titta på youtube vetja! 
 
London del 2 kommer i veckan! 
meh.blo.gg

Kul med London!

Miss Baby Peaches

Gud så härligt! Jag längtar efter en tripp till London!

Svar: Du, jag längtar tillbaks!
Annie Gustafsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress