Annie Gustafsson

We're home!!
Hej på er! Det blev tyvärr ingen uppdatering i London.. Inget fritt wifi på hotellet och när vi väl hittade wifi på restauranger så hade jag ingen lust att sitta där och uppdatera bloggen, jag ville ut och se London!
Men nu är vi hemma och jag har hunnit jobba i två dagar, men knappt packat upp allt, mitt stökiga rum gör mig skitstressad.. Men jag har i stället för att städa träffat min pojkvän, mina bästa vänner Matilda och Julia och varit med familjen. Men snaaart måste jag ta tag i allt som redan var stökigt innan, plus alla nya grejer i från London!
Jag och Ellen hängde en del på Primark.. Så jag har allt ifrån kläder till lösnaglar med mig hem, och det är så rooligt att ha nya saker alltså! Jag blir absolut glad av materiella ting men jag skulle inte säga att det gör mig mer lycklig i längden.  
Men resan var jättebra! Det var skönt att komma iväg lite och London är så häftigt! Vi gick på musikal, dansade på Pineapple dance studios, såg Big Ben, gick i S:t James Park bland ekorrar och pelikaner och fick uppleva en häktisk tunnelbanestrejk. 
Jag ska försöka hinna skriva ihop ett inlägg i helgen med bilder och allt som vi gjorde under resan! Vill verkligen visa er! Så stay tuned... 
 
Här sitter jag o myser i min nya IVY PARK mössa, Primark hoodie och Indiska-mugg med chai-latte! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress