Power Big Meet 2017

 
Igår åkte jag, min älskling och hans föräldrar till Power Big Meet i Hovby flygplats utanför Lidköping! Och såklart åkte vi dit i Antons pappas finbil! 
 
Vi gick på den långa raggarmarknaden där det fanns både fina och fula vintageprylar som klänningar, inredning, t-shirts, träskor osv. Såklart fanns det också snabbmat (absolut inget vegetariskt), och sexistiska prylar (men det kan jag skriva myyyycket om så let's not get into that).
Jag säger bara en sak; att allt härligt med en sån här marknad försvinner fort fort. Som tur var betalade jag inte mitt inträde själv, och har ingen tanke på att betala frivilligt de närmsta åren (i hopp om att det blir bättre). Man får ju liksom stå upp för det man tror på och jag kan inte ge av mina intjänade pengar till något som objektifierar mig som kvinna, den tiden är förbi. 
  
 
Det enda jag köpte på hela marknaden förutom lunch. En ny smak av Ben & Jerry! På kvällen åkte vi in till Lidköping och åt på Pitchers, ett av uteserveringarna. Jag åt en ouph-toast som var supergod! Recommend! Efter maten gick jag och Anton en sväng och tittade på raggarbilarna och sen åkte vi faktiskt hem och tog ett kvällsdopp i poolen som var varm och skön! Jag stannade i ett tag men sen kom jag på att jag faktiskt kan bli förkyld.. 


 
Min fina långkjol jag köpte för 40:- på second-hand!  Fynd!


 

 
 
 
#1 - Madelein Larsson Wollnik

Ser härligt ut

Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!