Annie Gustafsson

Träffa vänner i Göteborg och roadtrip till Tyskland!
Hej! Idag är det en gråmulen söndag med regn och blåst, men jag har ingenting emot det. Det har varit fint väder i flera dagar nu och idag tänkte jag ändå ha en dag inomhus då jag ska städa och packa.
 
Igår hade jag en fantastisk kväll! Jag och Matilda tog tåget till Göteborg för att umgås med våra två vänner, och gamla klasskompisar från estet, Meya och Louice! Och det var så kul att träffas och få hänga igen! På estet var man väldigt social och behövde samarbeta och lära känna många och det blev en härlig vardag. Så jag är bra vän med många från min klass och det finns massor att prata om när man ses! Så det var kul att allting kändes som vanligt även om vi inte har setts på ett eller flera år. 
 
Vi satte oss först och drack vitt vin på en uteservering och sen gick vi till Pinchos för att äta mat. Det var första gången jag åt där och det var ett jättebra koncept tycker jag som har svårt att bestämma mig och gärna vill testa olika rätter, och är kräsen.. Men jag fick ett jättebra första intryck! Jättegod mat, häftigt tema och inredning och småsaker som att det te.x fanns en rolig inspelad röst på toaletten och att man beställer sin mat i mobilen, det var tipp topp! 
 
Vi satt där resten av kvällen och sen tog jag och Matilda tåget hem 00.25 hur trötta som helst... 
 
Jag åt: sötpotatis, halloumiburgare, Lady & Lufsen pasta och daimkaka
 
Idag ska jag packa väska, för imorgon ska jag åka på spontan-roadtrip till Tyskland! Ska bli så himla kul! Det blir jag, Anton och hans kompis David!
Tanken var att jag skulle ta med en kompis också men alla mina vänner jobbar nästa vecka.. Så vi drar iväg imorgon kl 10 mot Malmö.
I Malmö ska vi sova på ett lyxhotell (som de kallar det på hotels.com) som heter Hotel Mäster Johan som verkar jättebra! På tisdag åker vi över bron till Danmark och tar färjan över till Tyskland där vi ska handla sprit på Puttgarden för resten av året och lite till förhoppningsvis! Inom fyra timmar åker vi tillbaka (för då får vi rabatterat pris), hela vägen till hotellet i Malmö och sover en natt till och sen tar vi det lugnt när vi åker hem på onsdag. Så det ska bli jätte-nice det här! Ser fram emot det så mycket!
 
Nu ska jag packa min väska med sköna bil-åkar-kläder, badkläder, träningskläder, och en finare outfit. Jag uppdaterar efter onsdag!
 
Hotel Mäster Johan
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress