Annie Gustafsson

En vecka kvar
WOW vad tiden har gått fort! Nu har jag bara en vecka kvar att jobba i Vara. I tisdags uppträdde sex stycken dansgrupper på Varas Barnkalas och det var mycket uppskattat och roligt för eleverna! Resten av veckan hade vi avslutningsfika och filmvisning på lektionerna. På torsdag ska jag och åtta stycken elever drilla på Varas student vilket ska bli jätteroligt! Och då har alla elever fått visa upp någonting som de har lärt sig under terminen och avslutar sin vårtermin på Kulturskolan. Jag vet fortfarande inte om jag får jobba kvar till hösten men jag får reda på det under veckan! Håll tummarna!!
 
Sen efter en ledig helg börjar jag på ett "sommarjobb" som jag har nu i juni och början på juli i Falköping som cirkelledare på Folkets Park i dans. Jag kommer få all information om det första jobbdagen, så mer än så vet jag faktiskt inte själv än. Men det ska bli roligt! SEN har jag sommarlov, tror jag, det kanske dyker upp någonting mer! 
 
Men vi kan ju hoppas på att vädret blir lite bättre än det här.. 
 
Framför allt på midsommar!! Alltså snälla vädergudarna, be with me då!! Jag och ett gäng på typ 15 personer ska ha midsommarfest hemma hos mig och det planeras för fullt inför det.. 
 
Jag håller t.ex. på att fixa till vår altan
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress