Annie Gustafsson

Myssöndag
Asså ååååh vad jag ÄLSKAR lediga dagar! Jag vaknade redan strax efter 07.00 idag och gick ner med min lilla kisse och åt frukost. Efter det städade jag bort alla kläder i mitt rum och fick feeling för att träna. Jag har gjort en tabell med lite träningsövningar där jag skriver upp hur många jag orkade av varje och så jämför jag och försöker helst att göra bättre än föregående gång. Och idag var andra gången jag gjorde detta (haha..) och jag orkade minsann göra lite bättre än förra gången! Det var bara på plankan jag endast klarade att stå kvar i en sekund mer än förra gången haha! Man behöver ju inte göra mer än nödvändigt ;) 

Annars hade jag så mycket energi att jag åkte och handlade och gjorde köttfärssås och spaghetti till hela familjen, men sen avnjöt jag en skål med frukt, glass och nougatsås framför Helen Torsgårdens vlogg. 

 
Igår var vi i Sunne och åkte skidor och det var jättekul! Jag som var så nervös innan över att jag inte hade åkt skidor på länge behövde inte alls oroa mig! Det sitter i kroppen! 

Solen lyste och det kändes så bra att vara ute och få frisk luft och göra något som är kul samtidigt! Jag brukar nämligen ha lite svårt med det på vintern, jag får tvinga ut mig själv. Men skidor är verkligen kul! Dock fick jag ont i fram på bägge benen av pjäxorna så när jag och min syster satt inne i stugan och drack varm choklad bestämde vi oss för att byta, hon till mina skidor och jag till hennes snowboard! 
 
Jag har åkt lite snowboard innan, så det fanns också kvar i kroppen, men jag kan ju verkligen inte åka avslappnat och improviserat. Så jag sicksackade lite lugnt ner för backen och åkte så några gånger men till sist tröttnade jag och vi vilade lite innan vi åkte hem med bussen igen. 

Men det här ska jag försöka komma ihåg till nästa vinter: istället för att sitta inne och klaga på kylan ska jag ut och åka skidor och andra aktiviteter som bara går att göra under dessa årstider! Livet blir lite roligare då! ;) 
 
 
Föreställning avklarad, åka skidor i Sunne och fruktsallad!
Hej! Jag tänkte uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv just nu. 
 
I tisdags hade vi vår efterlängtade cirkusföreställning med Kulturskolan. Vi har jobbat med den sen i höstas så det är många timmar som ligger bakom ett sådant projekt. Därför känns det lite "konstigt" när det helt plötsligt är över. Nu är det visat för familj och vänner och nu går vi vidare och skapar nya koreografier och dansprojekt! Spännande!
 
Trots alla vårkänslor ska jag och min familj åka med pappas jobb till Sunne och åka skidor hela dagen imorgon! En spontantripp som jag fick reda på för en månad sen ungefär. Och det var längesen jag åkte skidor alltså! Säkert 4 år sedan. Så det ska bli jättekul! Men jag ska ta det lugnt, som danslärare vill man ej ha några brutna eller stukade ben! 
 
Om en timma kommer min älskling hit. Han har mycket plugg nu så vi skulle inte ses förren nästa vecka egentligen, men för någon timma sen skrev han att han kunde komma hit efter skolan så jag ska nu åka och köpa frukt, glass och nougatsås och bjuda han på lite fruksallad! Mmmmm! 
 
Mina duktiga danselever! 
Piffa upp din möbel med dekorplast!
Ett DIY-tips var längesen jag delade med mig av. Jag har länge velat ljusa upp mitt svarta skrivbord och dekorplast blev lösningen!

När vi slängde ut köket på andra våning (som inte användes som kök) för flera år sedan bestämde jag att det skulle bli mitt rum. Jag ville ha ett ljust rum men eftersom jag valde helvita tapeter trodde jag att det skulle bli för vitt med vita möbler så därför valde jag svart skrivbord och garderob. Men nu ångrar jag mig, rummet är mörkare än jag trodde att det skulle bli och det hade inte alls gjort något med vita möbler. Men men.. man lär sig av sina misstag som tur är!

Det är första gången jag använt mig av dekorplast och det var förvånadsvärt enkelt! Bara att klippa till så mycket man behöver, börja i ena ändan och sen få bort luftbubblorna med handen och sen skära bort de utstickande kanterna!