Annie Gustafsson

En natt i stugan med bae
I torsdags fick Anton toppen-idén om att åka och sova i hans mosters stuga i Österäng. Så på fredag åkte jag tidigt bil till min älskling och sen åkte vi och handlade mat och sen bar det av mot stugan! Och wow vad fint det var! Inte alls som jag föreställde mig en stuga mitt ute i skogen med utedass. Lotta har verkligen ett öga för inredning och bra smak enligt mig! Tack för att vi fick vara här!
 


Här låg jag och Anton och lyssnade på radion och myste på kvällen

 

Ute på stenarna på en ö spenderade vi dagarna. Jag solade och Anton prövade lyckan med fiskespöt. 
Vår mat i två dagar
 
På kvällen var solnedgången magisk!

 
Vi hade två superbra dagar här! Wow vad jag njöt och vilket återhämtning det var! Nu kommer jag definitivt klara av att jobba de sista veckorna. Sommaren är äntligen här och idag skrev vi på hyreskontraktet så nu är vi med lägenhet också, senast 1:a augusti flyttar vi in! WOW vilket år 2017 har varit hittils! 
Bara 4 veckor kvar
Nedräkningen har börjat, snart är det sommarlov! En av många fördelar med att jobba som lärare är att ett sommarlov på två månader "ingår". Men min vikarietjänst tar tyvärr slut nu i juni och vi får hoppas på fortsätt danspedagogjobb till hösten! Men under dessa sista veckor ska vi dansa på Barnkalaset i Vara och några ska marsch-drilla på Varas student! Spännande! 
 
Sen är min sommar inte riktigt spikad mer än att jag som vanligt vill ha den bästa sommaren någonsin. Men midsommar är något som ska planeras snart och sen har vi bara lite idéer om vad vi vill göra. Men som det ser ut nu blir det ej någon solsemester som när vi åkte till Kreta förra sommaren, men vi får se hur vädret blir ;) 
 
Men vi håller på att buda på en lägenhet och ska imorgon titta på en hyreslägenhet så det går framåt där i alla fall och vi hoppas att i augusti ha våras alldeles egna lägenhet! Vore mysigt! Och kul att få känna sig helt självständig! 
 
Innan jag avslutar detta inlägg måste jag berätta om en rolig grej jag gjorde idag! Jag var på audition för en dansföreställning som ska sättas upp här i skaraborg i oktober! Det var sjukt kul att få utmanas och min känsla är att det gick bra! Men sen vet man aldrig hur konkurensen ser ut. Men det var kul och det tackar jag för! 
 
Men nu tar vi och kämpar på dessa sista fyra veckor och sen tar vi välförtjänd ledighet tycker jag! 
 
Min längtan efter att flytta hemifrån
I flera veckor har jag nu gått omkring och tänkt på lägenheter, inredning, problem vs härligheter med att flytta hemifrån och flytta in tillsammans med min pojkvän. Vi har varit på visningar, budat, och lärt oss om hur det går till när man vill köpa en lägenhet, men ingen lägenhet har känts helt rätt än, eller varit i rätt prisklass. Men nu har det kommit upp fler lägenheter och vi ska på ytterligare visningar så önska oss lycka till! 
 
Min inspiration och DIY-anda har gått loss på älskade pinterest! Sen kommer jag ju få kompromissa med Anton, men här är sånt som jag gillar!
 
Här har ni min inspiration till vår blivande HALL
 
 
Här har ni min inspiration till vårt blivande KÖK
 
 
 
Här har ni min inspiration till vårt blivande SOVRUM
 
 
Här har ni min inspiration till vårt blivande VARDAGSRUM
 
 
Här har ni min inspiration till vår blivande BALKONG
 
 
Det är bilder som dessa jag kommer ha som inspiration sen när jag står i ett helt tomt rum. Det kanske inte blir likt någon av bilderna, men det känns bra att ha någonting som grund och som kan ge mig idéer! Och för att det är himla kul!