Annie Gustafsson

Bara 4 veckor kvar
Nedräkningen har börjat, snart är det sommarlov! En av många fördelar med att jobba som lärare är att ett sommarlov på två månader "ingår". Men min vikarietjänst tar tyvärr slut nu i juni och vi får hoppas på fortsätt danspedagogjobb till hösten! Men under dessa sista veckor ska vi dansa på Barnkalaset i Vara och några ska marsch-drilla på Varas student! Spännande! 
 
Sen är min sommar inte riktigt spikad mer än att jag som vanligt vill ha den bästa sommaren någonsin. Men midsommar är något som ska planeras snart och sen har vi bara lite idéer om vad vi vill göra. Men som det ser ut nu blir det ej någon solsemester som när vi åkte till Kreta förra sommaren, men vi får se hur vädret blir ;) 
 
Men vi håller på att buda på en lägenhet och ska imorgon titta på en hyreslägenhet så det går framåt där i alla fall och vi hoppas att i augusti ha våras alldeles egna lägenhet! Vore mysigt! Och kul att få känna sig helt självständig! 
 
Innan jag avslutar detta inlägg måste jag berätta om en rolig grej jag gjorde idag! Jag var på audition för en dansföreställning som ska sättas upp här i skaraborg i oktober! Det var sjukt kul att få utmanas och min känsla är att det gick bra! Men sen vet man aldrig hur konkurensen ser ut. Men det var kul och det tackar jag för! 
 
Men nu tar vi och kämpar på dessa sista fyra veckor och sen tar vi välförtjänd ledighet tycker jag! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress