Min längtan efter att flytta hemifrån

I flera veckor har jag nu gått omkring och tänkt på lägenheter, inredning, problem vs härligheter med att flytta hemifrån och flytta in tillsammans med min pojkvän. Vi har varit på visningar, budat, och lärt oss om hur det går till när man vill köpa en lägenhet, men ingen lägenhet har känts helt rätt än, eller varit i rätt prisklass. Men nu har det kommit upp fler lägenheter och vi ska på ytterligare visningar så önska oss lycka till! 
 
Min inspiration och DIY-anda har gått loss på älskade pinterest! Sen kommer jag ju få kompromissa med Anton, men här är sånt som jag gillar!
 
Här har ni min inspiration till vår blivande HALL
 
 
Här har ni min inspiration till vårt blivande KÖK
 
 
 
Här har ni min inspiration till vårt blivande SOVRUM
 
 
Här har ni min inspiration till vårt blivande VARDAGSRUM
 
 
Här har ni min inspiration till vår blivande BALKONG
 
 
Det är bilder som dessa jag kommer ha som inspiration sen när jag står i ett helt tomt rum. Det kanske inte blir likt någon av bilderna, men det känns bra att ha någonting som grund och som kan ge mig idéer! Och för att det är himla kul! 
 
Annie Gustafsson

Jag fyller 21 år i oktober och bor i lilla staden Falköping. 1:a augusti flyttar jag hemifrån och ihop med min pojkvän. Och i oktober är jag med i en dansföreställning som heter GOOD GIRL! Här kan du följa mitt liv och ta del av alla mina kreativa sidor! GRL PWR, DANS och CHOKLAD är livet!