Annie Gustafsson

#GOOD GIRL 2017
 
Då var det över. Det gick så himla fort! Många helger av träning slutade med tre fullsatta föreställningar av GOOD GIRL. Och vi har nog inte riktigt förstått vad som hänt än. Vilken underbar sak vi gjort! Vi gick ihop 16 dansälskade tjejer, lärde känna varandra, fick en idé tilldelad till oss och grym koreografi som vi övat och övat på och sen avslutas det med att vi får stå på en scen tillsammans, kämpa tillsammans och må bra tillsammans. Vilken otroligt rolig tid jag haft! Och vilken tur att jag fick vara med om detta! 
 
 
Och som många sagt, jag tycker synd om er som missade detta och hoppas verkligen att ni får chans att se detta någon annan gång. För det är så viktigt med tjejer som tar plats och för att jag själv vet att vi ger allt!
6 dagar kvar till premiären av Good Girl!!!
Vad tiden har gått fort!! Nu står vi redan här! Knappt en vecka kvar och efter nästa helg är det över. Vi har repat varenda helg i flera veckor nu för att vi tycker att det är skitkul, för att vi älskar gemenskapen och för att skapa en så bra förställning som möjligt. På lördag är det upp till bevis! Vad kommer publiken tycka? 
Jag vet i alla fall att jag kommer ge ALLT. Det kan vara sista gången jag är med i något liknande, så jag ska göra det så bra som möjligt, ha så kul som möjligt och känna att jag i alla fall gav ALLT. 
 
Men vägen har inte varit busenkel. Vi har tränat tre dagar i veckan; fredag kvällar och ca 5 timmar på lördagar och söndagar. Då har jag missat myskvällarna framför Idol och inte hunnit träffa min familj på helgerna. Men jag har haft ett lugnt liv jämfört med några av de andra dansarna! Men för någon vecka sen blev jag förkyld med feber, hosta och snuva och att dansa då är inget att rekommendera så då hamnade jag lite efter, inte minst med träning och kondition. Jag har ingen bra kondis (borde motionerna mer regelbundet!), vilket gör att jag vill ge upp under genomdraget av föreställningen och stressen när jag byter om mellan danserna är egentligen inte bra för hälsan, jag hinner inte andas. Men konditionen blir bättre och bättre för varje genomdrag och jag hoppas att jag ska kunna ta några andetag mellan danserna på föreställninngarna! 
 
Så nu ska jag tagga denna vecka och njuta så mycket som möjligt! Hoppas ni köpt biljett för det är snart slutsålt!