Annie Gustafsson

Vår tv-bänk från second-hand
Före
 
Under målningen
 
Efter
 
Jag var skeptisk när Anton pekade på denna bänk inne på kupan. Det var inte det finaste jag sett. Men efter lite fundering bestämde vi oss för att köpa den för 75 kr och jag satte igång att slipa och måla redan dagen efter. Vit färg gör så mycket, den blev genast mycket fräshare. Och med knopparna från Ikea är jag riktigt nöjd!
Den har bra med förvaring, passar väggen i vår lägenhet och är framför allt billig! Och det var kul att göra om möbeln!
Det vi förvarar inuti tv-bänken kunde ju vara lite snyggare, men det kommer! 
Färga mitt hår rose gold?
 
 
 
Jag och mina vanliga hårdilemman...
 
För en månad sen kanske, var jag så trött på mitt blonda hår med lång utväxt. I början var det skitsnyggt med mörk botten, men när håret närmast ansiktet endast hade typ 3 cm av blont hår i topparna tyckte jag att det var dags att fixa till det. Så jag blekte min utväxt hemma. Det blev helt ok men det blev lite olika nyanser av vitt, gult, orange och brunt. Men det såg så pass bra ut att jag haft så i ca en månad och trivs med det. Men nu börjar utväxten igen.. Och jag ångrar lite att jag inte höll fast i tanken om att spara ut håret till min naturliga hårfärg och se hur det såg ut. Jag vill ju slita så lite som möjligt på mitt hår så jag förstår inte varför jag blekte det igen.. Men jag var deesperat.. 
 
Men nu funderar jag starkt på en hårfärg som har en mörk botten, så jag slipper färga och bleka det så ofta! Men jag vill samtidigt göra en förändring, något kul! Så jag har TYP bestämt mig! Efter mycket pinterest-swipande har jag bestämt mig för att färga håret i färgen "rose gold"! Jag tror att jag kan passa bra i rosa/rött/orange med min hudton och blåa ögon, och det har en frisör sagt till mig för länge sedan också. Så jag litar på det och är villig att testa! Så jag sitter just nu och letar efter en bra frisör som kan göra det så likt denna video som möjligt. Har ni några tips vill jag gärna ha dessa! 
 
 
 
Ny pyjamas från Lidl
 
Jag har unnat mig själv ganska mycket det sista, bland annat denna mysiga pyjamas från Lidl för 99:-