Annie Gustafsson

Ny dator = Äntligen uppdatering på bloggen!
Heeeej mina vänner!
 
Jag vet... Det har inte kommit ett nytt blogginlägg på mer än en månad.. Men! Det har varit så välbehövligt och skönt att känna att jag inte behöver göra någonting! Jag har flyttat in och det har varit extremt skönt att bara lägga allting annat åt sidan och fokusera på själva flytten och på hur det känns. Och det känns jättebra! Jag mår så bra och jag och min pojkvän trivs så bra med att bo ihop.
 
Men jag är ledsen att jag inte höll vad jag "lovade" med att uppdatera och låta er vara med under flytten.. Men det kändes inte rätt för mig själv helt enkelt, jag hittade inte motivationen att sätta mig och redigera videos och lägga ner tid på att ta bilder och göra det superbra. Men NU hörrni! NU har jag köpt mig en ny dator (min 6 år gamla goding vägrar att starta) och wow vad jag är taggad! Jag hoppas att jag har köpt en så pass stark dator att den ska klara av att redigera videos och bilder snabbt! Detta ska testas inom de kommande dagarna, annars får jag försöka returnera den och leta efter något annat.
 
 
 
Nu ska jag leka en liten stund till med min nya dator och sen ska vi laga mat! Idag blir det hamburgare med brioche-bröd och goda tillbehör till lunch. Muums! Hörs snart!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress