Annie Gustafsson

Bloggen är inaktiv
Hej! Vad längesen det var som jag loggade in här på Blogg.se! Jag vill bara skriva att bloggen inte är aktiv längre ifall det är några återkommande läsare som hoppas på att det någon dag ska dyka upp nya inlägg. Bloggen är inaktiv därför att jag gör annat i livet som ersätter det jag fick av bloggen. Mitt liv ser annorlunda ut och sociala medier har tagit en annan väg, det ska gå snabbare och vara mer kortfattat och jag läser själv aldrig en blogg längre.
 
Jag är bara inne på instagram, youtube, facebook och pinterest. Det känns som att nästa steg av en blogg har blivit youtubekanal, vilket gör det ännu svårare om man vill hänga med i svängarna för då måste man ha en bra kamera, vara bra på att filma och prata med kameran, redigera och vara nytänkade och lägga ner mycket tid.  
 
Men just nu bor jag i Stockholm (!!!) och pluggar till yrkesdansare (!!!) på heltid vilket tar mycket tid och energi, och pengar, men det ger mig faktiskt så mycket tillbaka. Jag gör något som jag verkligen tycker är utvecklande för min person istället för att göra något som jag "borde" (enligt samhället). Man har bara ett liv och jag har valt att försöka, i så stor utsträckning som möjligt, ägna det livet åt mig själv och vad jag och mina drömmar är. För jag vet att jag annars kommer ångra att jag inte provade. 
 
Jag kommer säkert byta karriär flera gånger under livet och jag kommer att ta tråkiga jobb för att jag behöver pengar, men jag kommer aldrig sluta försöka göra mitt liv till det bästa livet jag kan ha.
 
Tack för mig, puss och kram!
 
 
 
 
 
 
Anonym

Va är det där

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress