Dag 7 - Min bästa vän

Vänner är underbara säger jag bara! De tar hand om en, de bryr sig.

Zara
Vi har haft upp och ner gångar.
Men jag måste bara säga en sak. Vi har så jävla kul ihop! Även om du är rätt störd ibland. haha som tex idag. Jag satt med Helin på lektionen och sen skulle jag bara gå ut till korridoren och då mitt i lektionen, kastar hon mina grejer till platsen bredvid Felicia och sätter sig själv bredvid Helin. När jag kom in blev jag ju både förvånad, skrattade ihjäl mig och blev skit sur resten av lektionen och pekade finger åt Zara som satt bakom och skrattade. Och så säger hon rätt högt: Annie inte peka finger i klassrummet!!
Aja, du får mig alltid på humör och jag kan säga allting till dig!

Helin
Haha, vi har väll hållit ihop sen 4an/5an? Du är så sjukt rolig tjejen! Och vi har la typ samma knäppa humor?!xd
Du förstår också NÄSTAN alla mina "roliga" skämt. haha.. Sen har vi ett gemensamt intresse, nämligen att vi ska slå igenom i musik/sång en dag?^^ haha, "Annie du kommer bli Britney Spears när du blir stor" - "haha vadå bli? Jag är;)" Haha men ah, vi har haft så sjukt roliga minnen tillsammans och du förstår mig!

Viviann

Det har väll gått upp och ner för dig och mig också?
Men på något sätt så drar vi oss till varann ändå. För så fort det hänt något så är det Viviann och 'de som står här uppe' som jag snackar med först. Och jag tror även att det är så för dig?
Men det är så enkelt att snacka med dig. Vi förstår varann och hjälper varann när det är kasst. Som till exempel igår, då kom du hit och jag fick snacka av mig lite. Behövs. Sen dansar vi ihop och det är skit kul!

Amanda
Jag vet att vi inte är så mycket med varann nu för tiden. Men det är inget vi bestämt, eller har någon anledning för. Det blir bara inte av. Jag vet absolut inte varför. För vi har så himla sjukt kul ihop! Vi träffades för första gången på en skidsemester tillsammans med våra familjer och jag kommer ihåg hur ni skrattade åt mig när jag ramlade utanför eran stuga med skidorna och ramlade med huvudet först i en snö hög?! Haha.. Men vi måste verkligen se till att hitta på något snart!


Alla andra^^
haha jag orkar inte skriva om alla jag känner ju.. Jag tog bara de allra närmsta just nu. Det finns ju så klart fler.
Men jag vill bara tacka alla som ställer upp när jag behöver! Alla har ju kassa stunder ibland och jag hoppas att jag ställer upp även när ni behöver!
Klass 8ep. Jag älskar er mest! Bästa klassen ever.. ♥
| | 2 kommentarer |
Upp