Ny garderob

Hejsan! Det var längesen nu.. Hatar att jag knappt har tid för bloggen!! Men nu är jag här igen för imorgon är vi lediga från skolan så idag behöver jag inte lägga mig så tidigt. Jag är väldigt trött men lovar att leverera ett inlägg i alla fall! 

Det har hänt ganska mycket de senaste dagarna som jag hade planerat att berätta om, men nu kommer jag knappt ihåg något av det.. Burkar vara så.. Men i söndags åkte vi till ikea och köpte en garderob till mig och lite andra grejer. Så vi började sätta upp den i söndags men blev inte färdiga förrän idag, onödigt många moment för en garderob tycker jag.. Men nu är den uppe och jag är hur nöjd som helst! Perfekt dansspegel utanpå och stort utrymme för förvaring inuti! 

Jag var även inne en kort stund på A6 när vi var i Jönköping och jag shoppade lite på Bikbok, lägger upp ett "new in" imorgon! Igår bestämde vi idé för dansproduktionen och temat är klastrofobi. Det kommer bli grymt! Mer än så berättar jag inte. Vi kommer nog snart skriva mer om det i vår klassblogg. Men för att få inspiration till produktionen kollar vi just nu på filmen "Awake" på våra danslektioner, som är sjukt bra! 
 awake

Nu ska jag lägga mig innan jag somnar här.. Godnatt och ha en bra valborgsmässoafton! 
Filmer / tv-serier | | Kommentera |
Upp