internet = goneJag har varit hos Anton idag och nu när jag kom hem fick jag reda på att det hade åskat här och nu funkar inte internet så jag kan varken surfa på datorn eller se på tv. Men som tur är har jag mobilsurf!

Igår åkte jag till Skövde efter jobbet. Eftersom nästan alla vänner är borta på semester eller jobbar så åkte jag dit ensam. Kände verkligen inte för ännu en dag då jag sitter hemma vid tven och datorn så det fick bli så! Tycker faktiskt inte att det är så hemskt att shoppa själv ändå, tycker det är lugnare och man kan titta på kläder och stå i provhytten hur länge som helst utan att behöva tänka på att man ska skynda sig och allt sånt.

Jag hittade mycket fint men de flesta kläderna fanns såklart bara kvar i M, L och XL.. så det var surt. Men jag fick med mig två plagg hem som ni hittar i det senaste "new in-inlägget".

Idag åkte jag till Anton efter jobbet och det var halvbra väder idag så vi har mestadels vart inne och kollat på film och lite sånt där. Mysigt värre!

Just nu sitter jag och nyser och känner att en förkylning är på väg.. Inte roligt om så är fallet..! Men jag ska snart krypa till sängs och hoppas på att det blir bättre tills imorgon. Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt!


| | Kommentera |
Upp