Sista september

Hej! Kan ni tänka er.. redan första oktober imorgon! Året har gått sjukt snabbt! Men jag är glad över att september som jag kallade en "mellanmånad" är över och jag är glad och förväntansfull över allt som kommer hända i oktober! Bl.a spökvandring om 18 dagar och min födelsedag om 25 dagar! 
 
I lördags hade vi kräftskiva här hemma och det var trevligt! Jag var så himla trött så jag höll mig på övervåningen och lekte med mina småkusiner större delen av kvällen och somnade nog först av alla..
 
Igår var jag också ganska trött så jag satt och myste och kollade på LOST större delen av dagen och åt tårta, chips och ben & jerry som blivit kvar sen lördagen. Jag toppade också håret, det är så skönt att känna att håret inte är lika slitet längre! På kvällen var jag på dans på Art dance och när jag kom hem från den var jag fortfarande varm i kroppen så jag sretchade länge, vilket resulterade i go träningsvärk idag!
 
Idag känns det som att vi haft en jättelång skoldag, trots att vi inte gjort så mycket. Vi hade en fotolektion, mattelektion, lunch, skolfotografering (jag fick sitta ner i år.. back to normal så att säga..) och pratat i de olika dansgrupperna om scenografi osv. Men måndagar brukar vara värst när det kommer till långa skoldagar.. 
 
I eftermiddag ska jag plugga, gå på drillträning och fota i mörker. Yes, det är en fotouppgift vi fått, att lära oss att använda långa slutartider när det är mörkt. Det bästa vore kanske att gå ut och göra det men jag ska ändå testa att göra uppgiften i mitt mörka rum ikväll med något att lysa med och förhoppningsvis få några häftiga bilder! Om jag gör det, visar jag såklart dem för er! 
 
 
Några cm kortare blev det allt och jag brukar vara så deppig över det, men den här gången kändes det helt okej att bli av med lite längd. Hellre friskt än långt hår. 
 
Lånade med ett stativ hem till fotouppgiften. Kände mig som en riktig proffs-fotograf när jag gick omkring med det på väg hem! 
Smink, hår & skönhetsprodukter | | En kommentar |
Upp